Hotellfrukost.

 
 

helsingborg 005

 

helsingborg 006

 

Hotellfrukost, alltså.

 
Det hamnar, utan betänketid, lätt på min topp-5-saker-jag-gillar-med-livet-lista. Jag menar, att efter en natt med fluffiga vita täcken och törnrosasömn komma ner till dukade långbord får i alla fall min mage att dansa jitterbugg och polka, samtidigt. På ett bra sätt alltså, även om jag alltid lyckas äta för mycket så de där dansarna i magen tillslut ramlar över varandra på hög och bara ligger och suckar tungt.
 
Men när det finns färskt bröd, pannkakor, nypressad apelsinjuice och pålägg och färsk frukt i långa rader, ja då kan jag liksom inte hejda mig. Inte någon i vårt sällskap rättare sagt. Så nu ligger vi samlade i vår hotellsäng och pustar och gör oss redo. Redo för en dag med solsken och champagne och röda läppar. Årets sista dag alltså och kanske en av de bästa.
 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Hotellfrukost.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *