Att vara i Helsingborg och redo för nyår.

 
 

helsingborg 001

 

helsingborg 004

 

Och så var vi framme.
 Efter dryga 3 timmar i buss tillsammans med min favorittjej anlände vi i ett blåsigt men soligt Helsingborg. Och vi checkade in på hotellet, slängde oss på sängarna och sträckte på benen efter bussresan. Sedan tog vi oss ut, vandrade kullerstensgator och spanade mellandagsrea i en upplyst stad. Sedan anlände resten av sällskapet. Och vi drack kaffe tills vi blev koffeinrusiga och munnarna pladdrade oavbrutet för att ta ikapp allt det senaste. Bästa sällskapet har jag, även fast det blev lite sista-minuten-ändringar så är jag helt övertygad om att detta kommer bli det bästa nyåret. För vad mer kan man begära. Jag har ju de bästa tänkbara människorna med mig, bor på ett hotell med fluffiga täcken och kristallkrona i taket och framför oss väntar ett nyårsfirande med dessertbuffé och röda mattan.
 
Ja, ni hör ju.

 

helsingborg 002

 

helsingborg 003

 

Men det är imorgon. Nu ska jag slänga mig i duschen innan vi ger oss ut igen på kullerstensgatorna för årets sista äta-ute-middag.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *