Att ha blivit färdig.

 
 

outfit 006

 

Äntligen

 

är byggprojektet klart. En specialbygd bänk till balkongen och jag påbörjade snickeriet redan i början av november men någonstans mellan pepparkaksbak, julklappsinköp och glöggdrickande så fanns liksom inte prioriteringen att färdigställa den. Förrän idag. Så jag har slipat tills fötterna var täckta av ett fint trädamm och i vanlig ordning har jag fått färg över hela händerna. Och när jag upptäckte att den inte riktigt gick att få bort (utan att i stort sett låta händerna ligga i aceton) så tog jag beslutet om att ta av mig kläderna. Innan det var försent, liksom. Och eftersom jag inte ville att hela lägenheten skulle dofta lackfärg efteråt stod jag på balkongen och målade.

 

Och ja, att stå på en balkong (visserligen inglasad, men ändå) iförd endast underkläder och måla för glatta livet i januari månad är, så att säga, aningens kallt. Så jag fick springa in med jämna mellanrum, värma fötterna på golvvärmen i badrummet och gnugga händerna mot varandra för att inte frysa halvt ihjäl. Men fint blev det.

 

Och nu?  Nu har jag ägnat senaste timmen åt att organisera prylarna i bokhyllan. Det är fantastiskt ändå vilken skillnad man kan göra i ett hem genom att bara flytta på sakerna.

 

Så efter en minst sagt produktiv dag som även innehållit promenad och två maskiners tvätt lockar nu soffan. Soffan, några avsnitt av Breaking Bad och minst 2 koppar kaffe. Fint det.

 
 

Jeans – DrDenim
Kappa, Blus & Sjal – H&M.

 
 

signatur

 
 

8 kommentarer till “Att ha blivit färdig.

  1. Men gudars vad du är aktiv. Vet du vad jag gjort idag? Legat i sängen precis hela dagen. Vi har plöjt breaking bad från vi vaknade tills nu och endast med paus för mat och dusch. Kan du inte fota både bokhyllan och balkongen och visa hur resultatet blev?
    kram på dig

    1. Ja, vissa dagar har jag allt lite svårt att sitta still och då tar jag mig an alla möjliga projekt 🙂 Men jag låg allt i soffan och plöjde serier några timmar sen jag också 🙂
      Absolut! Bokhyllan huserar bland bilderna på bloggen lite titt som tätt och balkongen visar jag så snart jag kommit i ordning med pynt och grejer. Kram

  2. OJ, du skojar. Du kunde ju ha frusit ihjäl!!! Men jag misstänker att det var värt det?!! 🙂 Jag tyckte att det räckte att stå barfota (med kläder på) och skaka mattor på altanen – Hjälp vad kallt det blev om fötternar….

    Ska bli kul att få se det färdiga resultatet 🙂

    Ha en fin kväll!
    /Tatjanis

    1. Haha ja, definitivt värt det 🙂 Kan föreställa mig att det räckte gott och väl att bara vara ute en kort stund och skaka mattorna.
      Tack och ha en fin kväll du också!

  3. Vilken dag du haft! Förstår känslan. Känner mig också som bäst då jag gör olika saker…olika slags projekt. Att bara fylla dagen med TV-serier känns ju sådär..

    1. Ja, jag är ju ganska rastlös av mig så trivs allra bäst när dagarna innehåller lite mer än bara soffliggande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg