Att fylla timmarna med liv.

 
 

hyllvägg 001

 

Det här med långhelg, alltså.

 

Att ha en extra dag ledigt i veckans måste väl ändå vara ett av världens bästa hittepå. 3 dagar ledigt, 3 dagar att fylla med sådant som kallas för livet. Inte jobb, inte måsten, inte rutiner eller städning. Utan att ha möjligheten att kunna spendera timmarna precis så som man vill. Så det gör jag. Jag går runt i raggsockor och favoritblusen jag fyndat på secondhand, ser på serier och äter mat jag tycker om och får saker gjort både i och utanför hemmet. Saker som jag tänkt ta tag i under flera veckor, men som inte blivit av. Men att bocka av alltså, skönaste känslan.

 

hyllvägg 002

 

hyllvägg 003

 

Och efter mitt omstrukturerande på hyllorna i vardagsrummet har jag fått till en stil som jag trivs med. Och på de meterlånga hyllorna trängs lite av varje, men bara sådant jag älskar. Som tavlan här ovanför. Den målade jag när jag var 15 år och den är nästan sådär nypa-sig-i-armen-bra och får mig att fundera på att ta upp det där med målandet, igen.

 

Och doftljusen sen,
 
favoriterna som doftar utav solmogna fikon, grillade marsmallows och myskig man. Bästa kombinationen.

 
 

Glaskupa – Housedoctor
Betongdiamant – Gjort själv, länk hittas här
Doftljus – AgnesAmelia, Yankee Candle och Casalo

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att fylla timmarna med liv.

  1. Åh jag önskar jag hade ett bra svar på det. Men har väldigt tjockt hår så jag gör ingenting för att fixa det. En bra dag ser det OK ut, andra dagar ser det ut som fyra fåglar har byggt bo i huvudet på mig 🙂

 1. Jag med! Mitt är så kasst platt och svårt att burra upp även med alla de där dyra frisörtipsen 🙂

  Förresten…jag tänkte överraska syster nästa helg och ta med henne till nåt mysigt ställe och kom på att du skrev om något som hette typ två systrar… Var det långt dit?

  1. Föna håret upp-och-ner är väl mitt enda tips då jag annars har väldigt tjockt hår 🙂

   Åh, Två Fröknar! Dit måste du och din syster åka, västkustens mysigaste ställe! De har öppet på fredagar mellan 10-18 och lördag 10-14. Ligger ute vid Rotviksbro, ca 1,5 mil utanför Uddevalla.

 2. Vilken otroligt inspirerande blogg du har. Jag älskar verkligen allt du skriver och känner igen mig så mycket i den. Just livet och hur upp och ner det är hela tiden.. Fortsätt så:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *