Animal print pants outta control.

 
 

animalprint

 
 

Idag regnar det här på västkusten. Stora, tunga droppar som faller i en rytmisk takt och gör så att snön smälter och gatorna blir rena från eventuell is. Vanligtvis? Ja, då avskyr jag regn, men idag – ja då är det ett tecken närmare vår och det gör mig alldeles pirrig inombords.

 

Fredag. Och förutom tecken på vår, glass till fredagsfikat och funderingar kring veckans fredagsblommor är det idag bara 1 vecka kvar till resan. 1 vecka!  Galet. Och för att komma i rätt stämning bär jag djurmönstrade kläder och lyssnar på den här låten (länk) medan fingrarna flyger över tangentbordet och hållningen i kontorsstolen är något diskuterbar.

 
 

Zebramönstrad skjorta – Gammal från H&M
Leopardmönstrad blus – Gammal från Lindex

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *