I don’t like to wait.

 
 

tulpaner 001

 

Välkommen lördag.

 

Igår kickstartade jag helgen tillsammans med rödvin, sushi, nya fredagsblommor, OS invigning och bästa sällskapet. Och att verkligen ta tillvara på de första timmarna av helgen och inte bara ligga död i soffan (även om det är precis det man vill ibland) gör att helgen känns ofantligt mycket längre. Det behövs inte mycket. Kanske en bio, kanske ett glas vin på stan eller härligt sällskap hemma framför god mat och film. Bara att göra något. Något som bryter av mot vardagen, ja det är viktigt för mig och gör att jag känner mig mer levande. Som om måndag-torsdag ibland bara är en dimma, ett täcke som jag måste ruska av mig för att känna livet.

 

tulpaner 002

 

tulpaner 003

 

Och med livet pumpande i blodet går jag nu runt här hemma och flyttar omkring på sakerna. Jag är fasligt sugen på att göra om. Speciellt efter att fina Emma kommit in i någon slags frenesi när det kommer till målning, något som även verkar smittat av sig på härliga Nicole. Och så Petra förstås, som har den ena fina pinalen efter den andra hemma.

 

tulpaner 004

 

Ja, jag är sugen på förändring. Vill måla halva lägenheten i Kalklitir och köpa femtioelva nya lampor och gå lös inne på Byggmax för att påbörja ett nytt projekt. Men tiden, ja den räcker inte alltid till. Så jag tänker att jag istället börjar smått. Genom att åka ut till mitt favoritställe på landet, där inredningsprylar trängs högt och lågt och där det bjuds på godaste bakverken och där mottagandet alltid känns så varmt. Så familjärt.

 

Och även om jag inte förvandlar hela lägenheten till en byggarbetsplats under eftermiddagen kanske jag kan få med mig något hem, något som stillar min hunger inför förändring.

 

tulpaner 005

 

Så,

 

med inredning i sikte ska jag nu åka och hämta upp fina Sandra för kvalitetstid, kaffedrickande och fingrande på allt för många saker som jag önskar få med mig hem.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “I don’t like to wait.

  1. hej! undrar vilka loppisar det är du besöker? Vill också hitta nåt sånt mysigt ställe som man gå njuta av både fina saker och god fika 🙂 Känns som du vet var dessa guldklimpar finns!

    1. Ja, jag älskar mysiga smultronställen där man kan både fynda och fika! Just i lördags besökte jag Två Fröknar, vilket inte är en loppis men en väldigt mysig butik. De loppisar jag besöker är annars Röda Korsets, Pingstkyrkans och så auktioner förstås. På auktioner kan man oftast både fika och göra otroliga fynd 🙂 Kram

  2. hej! Jag måste fråga vart du åker på alla dessa härliga loppisar? Är också sugen på att hitta ett sånt ställe där man kan njuta av både fina saker och go fika 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *