Söndagsfrukost.

 
 

scones 001

 

Jo, visst vågade jag mig ut igår. Trots regn. Och de är nästan dessa kvällar som alltid blir roligast, de spontana.

 

Och tillsammans med Emilie dansade jag till långt inpå natten, tills skjortan satt som klistrad på ryggen och nacken var alldeles fuktig under håret.

 

scones 002

 

scones 003

 

Och nu? Nu har vi söndag och jag har ägnat förmiddagen åt långfrukost med nybakta scones, pappas hemkokta päronmarmelad, senaste inredningsmagasinet och med att skriva A4-långa listor med vad som ska packas inför resan.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Söndagsfrukost.

  1. Hej du!
    Jag har två frågor ang. träning. Det första jag undrar är hur många armhävningar på tå du kan göra på raken? Och det andra jag undrar är om du vet vilket som tar bäst, plankan på raka armar eller böjda armar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *