Två Fröknar.

 
 

TvåFröknar 001

 

TvåFröknar 009

 

Igår var jag ju iväg för kvalitetstid, kaffedrickande och klämmande på fina saker, minsann. Jag och Sandra åkte nämligen ut till TvåFröknar. Mitt favoritställe på landet som jag aldrig tröttnar på och som får mig att känna både upprymdhet och lugn på samma gång.

 

TvåFröknar 003

 

TvåFröknar 005

 

TvåFröknar 008

 

Deras koncept? Ja, det är klockrent. En inredningsbutik som säljer allt från keramik, tavlor och prydnadssaker till kläder, väskor och andra fina ting. Och med handen på hjärtat, jag skulle vilja ha med mig ALLT hem. De hade fått in så mycket fint efter senaste beställningarna från Formex att jag stundtals bara stod och gapade.

 

Och inte nog med att deras lokal är till bredden fylld med fantastiska ting – de också ena riktiga hejare på att baka. Åh jo, denna vecka serverades det blåbärspaj med vaniljvisp och ja, herreguuuud så gott det var.

 

TvåFröknar 002

 

TvåFröknar 006

 

TvåFröknar 007

 

TvåFröknar 004

 

Och medan samtalsämnena avlöste varandra fick vi påtår på kaffet, åt blåbärspajen med andakt och sneglade med jämna ögonblick in i lokalen på de fina tingen. Och jag spanade in vad som skulle få följa med mig hem, denna gång.

 

TvåFröknar 010

 

Så, en lördag tillsammans med finaste Sandra på västkustens härligaste ställe. Ja, jag kunde inte be om en bättre dag.

 

Vad som fick följa med mig hem? Ja, de får ni se i veckan. Nu ska jag ha söndagskväll med kaffedrickande, färska jordgubbar och några avsnitt Breaking Bad.

 
 

Kappa – H&M
Skjorta – Mammas gamla
Svarta jeans – DrDenim

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Två Fröknar.

  1. Hej på dig. Då måste jag ju fråga dig var denna fina butik finns och hoppas att den inte ligger allt för långt ifrån Göteborg? Den där leoskjortan med pärlor alltså….. den måste jag titta närmare på. ha en fin dag/Helén

    1. Hej! Butiken ligger strax utanför Uddevalla (alltså ca 9 mil från Göteborg). Sök TvåFröknar på google så hittar du deras hemsida samt en vägbeskrivning 🙂 Leoskjortan var bara SÅ fin! (och är från märket Lo-lika)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.