Att vara förälskad i en bit lera.

 
 

urna 001

 

Tisdag och det är full rulle på  kontoret, minst sagt. Min ersättare (som kommer rycka in under veckorna jag är bortrest) har kommit, så förutom mitt sedvanliga hamrande på tangentbordet agerar jag även coach och mentor och försöker göra överlämningen så smidig som möjligt.

 

Men ja, det var ju inte jobb jag skulle prata om nu, faktiskt.

 

Utan mitt senaste fynd till hemmet.

 

urna 002

 

urna 004

 

urna 003

 

En tung, robust och sträv urna av finaste lera.

 

När jag och Sandra besökte Två Fröknar i lördags kunde jag nämligen inte motstå att köpa med mig denna urna hem. Och tillsammans med pläden från Indien, lite loppisfynd och grönt står den nu på bänken i vardagsrummet och är precis så fantastisk som jag hoppades på att den skulle bli.

 

urna 005

 
 

Urna – Affari

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *