Skinny dippin girl.

 
 

packning 001

 

Och så sa det bara poff så var denna tisdag förbi. Och dagarna nu innan resan är, ja, både virriga och väldigt strukturerade. Jag skriver lista efter lista med saker som ska packas, saker som ska göras innan resan och saker jag vill göra under resan. Ja, listor. Bästa någonsin och utan dem är jag mer tankspridd än en sockerrusig schizofren. Men samtidigt som listor skrivs och det verkar som om jag har koll så har jag inte den blekaste. Vad bör man packa inför en resa likt denna? Svårt. Så jag ringer syster och mamma ungefär varannan timme och frågar är 4 klänningar för mycket? behöver alla verkligen ta med sig schampoo? Hur många objektiv är okej att ha med sig utan att misstolkas för en crazy person? och så vidare.

 

Så,

 

Det är det jag gjort denna tisdagen. Växlat pengar på Forex och förberett lista efter lista efter vad som komma skall.

 

Hoppas du också haft en fin dag.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *