Att förändra med små medel.

 
 

dörrknopp 001

 

Jag är en sådan där person som lätt tröttnar på saker och ting. En bra egenskap, men som samtidigt kan vara jobbig också, på vissa plan. Men det positiva med den sidan hos mig är att jag alltid strävar efter mer, efter utmaningar, efter förändring och efter saker som stimulerar mig och tar mig framåt i livet.

 

dörrknopp 006

 

dörrknopp 003

 

Det kan vara precis vad som helst, stort som smått. Det som rör personliga saker eller det materiella. Just när det kommer till mitt hem vill jag ha en förändring ungefär varannan vecka. Men eftersom jag varken är multimiljonär eller för den delen har tid att åka runt och besöka inredningsbutik efter inredningsbutik och köpa nya grejer gäller det att förändra hemmet med små medel.

 

dörrknopp 002

 

dörrknopp 005

 

Som genom att flytta på saker. I söndags fick jag något slags ryck och kände att det var dags för något nytt. Så bänken som vanligtvis agerar köksbänk fick flytta in i vardagsrummet, stolarna från balkongen fick fårskinn och åkte in i köket. Köksbordet fick snurra ett halvt varv och sakerna i bokhyllan fick nya platser, de också. Att flytta på saker alltså, bästa sättet att lura hjärnan. Sedan går det ju också med små inköp att göra skillnad, som nya blommor i vasen, nya dörrknoppar till skåpen (hittade den ovan på här) eller nya utskrifter till fotoramarna.

 

dörrknopp 004

 

Små medel, ja de gör skillnad och betyder mycket för mig. Det är alltid roligt när jag får besök, för ofta får jag kommentaren jaha, då ska vi se vad som är nytt sedan senast.

 
 

Köksstolar – Blandade från IKEA / Köksbord – Gjort själv / Hylla i galvaniserat stålIKEA
Betongdiamant – Gjort själv / DörrknoppNillas Handelsbod / Renhorn – Köpt på loppis / Glaskupa – House Doctor

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.