Att vara på väg.

 
 

offwego

 

Så,

 

då var det dags. För planet att lyfta och ta oss till 14 dagar i Afrika. Hur häftigt är inte det?!  My god.

 

Men först väntar 10 timmar på flyg i snyggaste rese-outfiten någonsin. Jag menar: gympadojor, linnebyxor, en hoodtröja, två sjalar, en ryggsäck som nästan är större än mig själv och så en solhatt på det. Ha ha ha. Kommer ju se ut som något från dolda kameran.

 

Nåja, åker man på safari och en temperaturskillnad på 35 grader så får man se ut lite hur som helst, tror jag.

 

Bloggen då? Ja, det kommer väl knappast finnas något WiFi ute på savannen, men de sista dagarna kommer vi spendera i Zanzibar och hittar jag uppkoppling där får ni hålla utkik på min Instagram (@annastormphoto).

 

Kommer även att ha förinställt lite inlägg åt er. Som handlar om bland annat ett 1-års jubileum, en favoritparfym och andra resor jag gjort.

 

Så, under tiden jag är iväg – Happy Valentines Day och sköt om er så hörs vi snart igen ♥

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att vara på väg.

  1. Önskar dig en fantastisk fin resa! Gjorde en bilresa genom Sydafrika för några år sedan. Bästa resan ever! Det är något magiskt med att vara på safari. Njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.