Det här med vädret, alltså.

 
 

outfit 015f

 

Alltså det här vädret! Jo jag vet, varenda kotte pratar om vädret och det är väl så förbenat svenskt så jag vet inte vad. Men jag kan inte hjälpa det. Jag älskar att prata om vädret (de gånger då prognosen lovar sol i alla fall).

 

outfit 015b

 

outfit 015e

 

Och jag minns alla mornar när jag var liten och vi hade sommarlov. Minns att vi vaknade tidigt  av solen som strilade in genom persiennerna, minns att vi kom upp till frukostbrickor fyllda av glas med O’boy och tekakor med smör och ost, minns att vi sedan parkerade oss i soffan och kollade på väderprognosen. Och jag minns mamma som stod bredvid och hummade förnöjt och glatt meddelade att det skulle bli en dag vid stranden, idag också.

 

outfit 015c

 

Ja, vädret. Något som vi alla har en åsikt om, men också något som alltid bjuder in till samtal och diskussion vare sig vi vill eller inte. Men när vädret levererar sol och en temperatur på strax över 10 grader, ja då gör det något med mig. Jag känner mig både piggare, gladare och mer förväntansfull än vad jag gjort de senaste månaderna. Och ljuset som väcker mig varje morgon gör mig alldeles pirrig i magen.

 

outfit 015d

 

outfit 015a

 

Ja, årstider. Jag älskar dom. Varenda en. Men dagar som dessa undrar jag varför vi inte har vår och sommar året runt.

 
 

Kappa – Ny favorit från H&M
Grå klänning – Cubus
Väska – Accent
Skor – Gamla från DinSko
Halsband – BikBok
Armband & Ringar- Köpta på diverse marknader

 
 

signatur

 
 

4 kommentarer till “Det här med vädret, alltså.

  1. Vad snygg du är! Och galet fin outfit. Visst är vädret viktigt för oss, kanske är det för att vi bor i Sverige och törstar efter sol och fint väder? Ha en fin torsdag. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg