Hippo.

 
 

flodhästskål 003

 

Vissa saker skriker det liksom Anna om. Som den här prydnadsskålen i turkosblå färg och i form av en flodhäst. Jag hittade den under vår sista dag på Zanzibar.

 

flodhästskål 001

 

flodhästskål 002

 

Det var en dag då luften stod still, gångplattorna vid hotellområdet brände under fötterna och,eftermiddagssolen stod högt upp på himlen och värmde axlarna och gjorde att man behövde D.S.F för att liksom överleva (Dopp, Skugga eller Frappuccino). Och mellan D och F promenerade jag och mamma några meter bort för att köpa vatten av killen vid den lilla butiken utanför området. Och det var då jag fick syn på skålen. Och det fanns liksom ingen tvekan. Den skulle jag ha.

 

Och jag är så glad över att jag köpte den, för den påminner mig varje dag om en tid då huden var kakaomatt, håret trassligt av saltvatten och leendet aldrig längre än ett ögonblick bort.

 
 

Blå prydnadsskål – Köpt på Zanzibar
Bänk – Fått av pappa
Pläd – Gåva från Indien
Svart kruka – Blomsterlandet

 
 

signatur

 
 

4 kommentarer till “Hippo.

  1. Så fin!! Vilken härlig färg och härliga minnen till den. Vilken tur att du köpte den. Vissa saker känner man bara att man verkligen måste köpa. Kram Annika

  2. Har sett dina bilder från Tanzania o dom var jättefina. Blev riktigt sugen på o åka på safari.
    Kan du inte berätta lite tex vilket resebolag ni åkte med vad det kostade
    O vad som e bra o ha med sig kläder mm.
    Vore tacksam för svar.

    1. Åh ja, jag kan verkligen rekommendera en safari-resa. Jag planerar sammanställa ett inlägg med lite mer praktisk info kring/om resan. Så håll utkik här framöver 🙂

  3. Vilken underbar liten sak. Ibland händer det ju att man bara springer på en sak som säger en att den måste jag bara ha. Den tillhör mig. Utan att man egentligen letar efter något just då. Det är vid de stunderna man ska följa den första impulsen, det brukar oftast visa sig var det rätta. Grattis till att du gjorde just det! Ha en fortsatt fin dag i solen här på Västkusten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg