Ordet är ditt.

Jag vet att ni är en del som frågat kring resan till Tanzania. De inlägg som jag publicerat kring ämnet (kolla kategori Resor till höger) så beskriver jag min upplevelse av semestern. Men jag vet att det har dykt upp en del så att säga ”praktiska” frågor kring resmålet. Fakta och dylikt. Hur vi bokade resan, vad temperaturen låg på, vilken mat som var godast och så vidare.

 

Så jag tänkte sammanställa ett litet sådant inlägg åt er. Men innan jag gör det har ni nu chansen att ställa ytterligare frågor. Skriv dem i kommentarsfältet nedan så svarar jag på dem inom kort. Hoppas det låter bra. Ja? Ja.

 

Då kör vi.

signatur

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Ordet är ditt.

  1. Det blir jättebra !! Om det är möjligt vore det kul med lite cirkapriset för resorna, boendet oxå, om du känner för det. Jag ser fram mot sammanställningen.

  2. Hej undrar vilket resebolag
    Priser, flygrutten byte m.m,vad som är bra o ha med sig, om det e stora
    Temperaturskillnader. Vore jätte bra o få
    Svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.