När det kliar i fingrarna.

 
 

inredning 001
Bilder tagna från Pinterest, Honeypieliving, HeltEnkelt

 

Herregud vad det kliar i mina inrednings-/DIY-/renoveringsfingrar nu!

Det är liksom främst köket jag tänker på, det har (bortsett från matbord och fyra stolar) varit ganska fattigt på inredning ända sedan jag flyttade in. Jag har liksom inte varit helt hundra på hur jag vill ha det och därför väntat och låtit känslan växa fram.

 

Och nu tror jag mig ha ett humm om hur jag vill att det ska se ut. Jag vill liksom få in vardagsrumskänslan i köket. Är ni med mig? Tänk er att väggarna pryds med vackra föremål, tavlor och sådant som gör själen lycklig att titta på snarare än sådant som är bra att ha i köket. Ja, någonstans där vill jag landa. Och förra helgen påbörjade jag ett projekt som gav mig ryggont för en veckas tid och jag har mer eller mindre gått runt som en ostbåge på kontoret denna vecka. Och det roliga är att jag inte ens vet om det är möjligt att slutföra projektet. Men jag anser att testar man inte, ja då vet man inte. Så jag väntar på att ryggen har rätat ut sig och håller alla tummar och tår jag kan för att projektet går att slutföra.

 

loppisstol

Regissörsstolen ovan hittade jag på en loppis för någon vecka sedan. Då tyckte jag prislappen var något för hög. Idag? då ångrar jag att jag inte köpte den.

 

Tankarna kring inredningen cirkulerar runt femtio nyanser av brunt och terrakotta och turkos. Ruffa ytor och naturmaterial och med inslag av både afrikansk och marockans design. Ungefär så. Låter det rörigt? Ja, det är det också i mitt huvud. Men jag tror att slutresultatet blir himlans bra.

 
 

Och om inte så är det bara att börja om från början. För det roliga med förvandling är inte själva resultatet utan resan dit.

 
 
signatur
 
 

4 kommentarer till “När det kliar i fingrarna.

  1. Har en bild i huvudet ungefär hur du tänker att du vill ha det.
    Tror att det blir super snyggt hos dig. Vad kostade regissörstolen?
    Kram

    1. Tack! Ja, vi får hoppas att slutresultatet blir lika fint som i mina tankar 🙂 Regissörsstolen kostade runt 900kr. Kram

  2. Blir nog strålande 🙂 Och det är ju så att..Målet inte är det viktigaste, utan resan till målet. Under tiden liksom. Resans gång. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg