Att vara hemma.

 
 

outfit 017a

 

Lördag och jag befinner mig i mina hemtrakter, rättare bestämt hemma hos mamma. I huset som det alltid är städat och doftar utav Voluspa och där samtalen kretsar kring mat 90% av tiden.

 

There’s no place like home.

 

Det stämmer nog rätt bra. Jag minns tiden innan jag flyttade hemifrån, innan jag tog mitt pick och pack och drog till västkusten, då var jag trött på den här stan. Men nu när man fått lite distans till småstaden älskar jag att åka hit. Älskar att det är promenadavstånd till precis allt. Älskar att börja dagen med skogspromenad och långfrukost kring ett stort middagsborg där morgontidengen får lov att breda ut sig över halva ytan. Älskar att promenera längs vattnet i centrum och gå på torgdag på lördagarna. Men mest av allt älskar jag att det är här jag hör hemma. Här bor alla i min familj och släkt, med bara några få minuters promenadavstånd till varandra.

 

outfit 017e

 

outfit 017c

 

outfit 017d

 

Ja, att flytta ifrån något kan vara precis det som krävs för att älska något.

 

Och efter en dag med morgonpromenad, smoothiefrukost, torghandel och loppisfynd (ni som följer mig på Instagram annastormphoto har sett mitt senaste köp) har jag och mamma nu fått sällskap av min syster och hennes kille. Och nu väntar middag och efteråt något som ser ut att vara världens godaste kaka. Ja, en lördag hemma. Och jag älskar’t.

 

outfit 017f

 

outfit 017b

 
 

Kappa – H&M
Svarta jeans – Dr. Denim
Tröja – Lånat av mamma
Loafers – Esprit
Silversmycken – Från blandade ställen
Väska – Accent

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *