Att säga god morgon måndag.

 
 

måndagsstart 001

 

Vissa veckor känns bättre i maggropen än andra när de startar.

 

Som denna måndag. Denna måndag då jag vaknade intrasslad bland nytvättade lakan efter drömmar om resor och leenden och människor jag tycker om i en salig blandning som bara drömmar kan medföra. Och så vaknade jag även till ett disigt morgonljus där solen försiktigt lyser bakom slöjmoln och vittnar om en solig dag.

 

måndagsstart 002

 

måndagsstart 003

 

Dessutom har jag en vecka fylld utav människor jag tycker om och kalendern är full av inbokade möten med alla mina favoriter. Och som avslutning på detta kommer jag ha en hysteriskt produktiv vecka på kontoret där möten varvas med deadlines och jag kommer förmodligen vara helt slut på fredag samtidigt som jag klappar mig själv på axeln och tycker att jag varit kick-ass.

 
 

Ja, måndag, ny vecka och en bra sådan. Nu kör vi.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *