With purple seas and left out grays.

 
 

Och så blev det söndag kväll.

 

Efter ett par timmar hemma hos pappa med eftermiddagssol, gräddtårta, kaffe och tillsammanstid med familj och släkt var det dags för mig att ta bilen tillbaka. Tillbaka till västkusten.

 

sunday 001

 

Och på vägen hem fick jag kisa med ögonen i motljus och fick se solen gå ner och färga himlen alldeles orange och lagom tills det blev mörkt satte jag nycklarna i dörren och var hemma. Hemma i lägenheten där golvplankorna knarrar och där det doftar hemma, på något sätt. En doft som inte kan översättas i ord men som värmer i hjärtat varje gång jag öppnar dörren.

 

 tulpaner 003

 

Imorgon är det måndag igen. Redan, tycker tiden går alldeles för fort ibland fredag-lördag-söndag, men det är även då jag påminns om att tiden går fort när man har roligt och den här helgen har verkligen varit kalasbra. Hoppas ni också haft en sådan helg.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *