Det händer bara på en fredag.

 
 

kaffe

 

Ibland blir jag liksom överrumplad över hur mycket kärlek det finns här i världen och hur många olika skepnader den kan visa sig på.

 

Som idag till exempel. När jag satt som fastklistrad framför dataskärmen med tusen program uppe på samma gång och i full fart med att slutföra de senaste veckornas jobb och medan Enyas Boadicea  strömmade ur högtalarna knackar någon mig på axeln. Det är en utav mina kollegor, han som är två meter lång och har stockholmsdialekt och som har fått stå ut med mitt senaste snack om hur kaffemaskinen fullständigt ballat ur och hört mina jämförelser om tjära och rävpiss. Han som inte själv dricker kaffe men som åkt till affären och köpt ett helt paket till mig, med motiveringen ska man slita som ett djur i en hel vecka förtjänar man åtminstone lite gott kaffe. Alltså jag dog. Ett paket kaffe, jag vet. Men det var tamigtusan det bästa på hela veckan.

 

Ja,

 

Människors omtanke, alltså. Det överrumplar mig ofta och fasen så fint det är.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Det händer bara på en fredag.

  1. Så omtänksamt o gulligt av honom.
    Hade jag jobbat där så hade jag tagit med en kaffebryggare o gott kaffe till oss.
    Ha en trevlig helg. Kram

    1. Haha vad go du är! Hade inte tackat nej till en ny bryggare på kontoret, alltså 🙂
      Trevlig helg på dig med fina du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.