T.G.I.F

 
 

outfit 018a

 

Goood morgon fredag!

 

Igår bokstavligen talat krashlandade jag i soffan efter en dag med hysteriskt mycket att göra och en dag som avslutades med två nya releaser på gymmet och som gjorde mina ben till gele och mina armar till några som knappt ville lyftas ovanför huvudet. Jag var lite trött igår kväll, kan man säga.

 

outfit 018d

 

outfit 018c

 

Därför är jag extra glad över att det är fredag idag. Och jag vaknade faktiskt flera minuter innan alarmet på klockan ringde och jag passade på att ta morgonpromenad. En sträcka på 30 minuter och där luften var sval mot nyvakna kinder och där solen sakta steg upp bakom takhusen och färgade himlen svagt purpur.

 

outfit 018b

 

outfit 018e

 

Fredag, alltså. Jag älskar den här dagen. Speciellt när solen bidrar med brandgult ljus inne i lägenheten före klockan 7 på morgonen och när man får ett tillfälle att smeta rött på läpparna och le lite extra.

 
 

Tröja – Gammal BikBok
Byxor – Lindex
Halsband – Gammalt H&M
Armband – The Jewelry

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.