Har redan glömt dig om du säger nej.

 
 

vårsol

 

Vilken dag!

 
15 grader i skuggan och klarblå himmel. O-t-r-o-l-i-g-t.

 

Efter en sväng på stan och vårshopping hos fina Maria på Soul var det dags att möta upp Emilie och grabbarna och ägna de kommande timmarna åt att bära bananlådor upp och ner för trappor och ställa sig frågan varför i helskotta man duschade i morse. Men roligt hade vi och det gick förvånansvärt fort att flytta alltihop från en lägenhet till en annan, en annan med inglasad balkong och parkettgolv och bästa läget. När vi sedan var klara åt vi flyttlunch i gräset och avslutade med kaffe och nybakat i solen. Ja, att flytta, alltså. Inte så tokigt som det låter (speciellt inte när den innehåller favoritpersoner och nybakta kanelbullar).

 

Och nu? Nu är jag hemma och har fått för mig att rensa garderoben. Och ur detta kaos ska jag försöka hitta något att ha på mig ikväll och njuta av en lördagskväll med de personer jag gillar allra mest. Hoppas du har en strålande dag!

 
 

Solglasögon – Åhlens

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.