Hey sunday.

 
 

bäveån

 

Vilken fantastisk kväll det blev igår, alltså. Rosépremiär, middag, överraskningsbesök från Göteborg och invigning av sommarklackarna på dansgolvet. Underbart.

 

Och idag vaknade jag ganska tidigt (trots omställning av klockan och det faktum av att ha ”förlorat” en timme). Och jag har tagit morgonpromenad i stan, ätit frukost på balkongen iförd endast bikini och hunnit plocka in högarna med kläder som jag igår kväll rev ut från garderoben och som fick mig att undra när jag kom hem sent inatt om jag hade haft inbrott i lägenheten.

 

Och nu sitter jag och planerar dagen och funderar på hur jag ska klämma in däckbyte, inköp av minst 2 olivträd, veckohandling, promenad vid havet, en tur till Biltema och kaffedrickande på balkongen på allra bästa sätt.

 
 

Ja, söndag. Nu kör vi.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *