Att hålla tummarna.

 
 

chhatwal

Bilder från Pinterest & Sleepo.se

 

Nu, hörrni. Nu lägger jag upp ett inlägg som kommer innebära att jag sitter och håller tummarna i en veckas tid. Det vankades nämligen tävling hos bästa Att Vara Någons Fru och självklart pirrade det till i tävlingsnerverna och det fanns liksom ingen tvekan om att jag skulle vara med.

 

Vad man kan vinna? Jo antingen en säng(!) eller underbara produkter från Chhatwal & Jonsson, alltsammans från härliga Sleepo. Och hur gärna jag än skulle vilja så får jag liksom inte plats med en 180 cm säng i min etta, så jag satsar på produkterna från Chhatwal & Jonsson, och jag satsar hårt.

 

Och ja, varför skulle då jag vinna? Jo, för att min 25:års dag närmar sig med stormsteg (om 12 dagar rättare sagt) och när jag var yngre brukade jag fantisera om den dag jag fyllde 25 år. 25, liksom. Då var man ju vuxen, på riktigt och skulle ha villa och Volvo och minst två ungar och en superkarriär. Ja, herregud. Jag skulle mingla runt i en takvåning på Manhattan med höga klackar, en snäv kjol och med ett champagneglas i handen knyta nya kontakter till mitt emperium.
 
Men ja, låt oss säga att vi inte riktigt är där. Än.
 
 
Men jag äger i alla fall min lägenhet, kör faktiskt Volvo och har börjat klä mig i vita blusar och tingeltangel och häromdagen fingrade jag faktiskt på en snäv kjol i mullvadsgrått. Så jag är på rätt väg, sakta men säkert. Och något som verkligen skulle ge mitt 25-års-jag en knuff i rätt riktning vore om jag fick byta ut mina sängkläder och kuddar från IKEA mot något som andas lite mer lyx, flärd och elegans. Som produkterna från Chhatwal & Jonsson (HÄR). Jag älskar hur det österländska går ihop med det västerländska och bildar något som påminner om hur det skulle se ut om Marrakech och Västkusten skulle ha en kärleksaffär.
 
Så,ja.
 
Nu drömmer jag om Chhatwal & Jonsson och håller tummarna i en veckas tid.
 
 

Har du en blogg och vill också vara med att tävla? Ja, gå då in HÄR , läs tävlingsreglerna, tävla och så kan du också få hålla tummarna veckan ut. Bra va? Ja, fantastiskt.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *