Late night writing.

 
 

byggprojekt

 

Vissa dagar kommer jag in i ett flow, och inte vilket som helst. Nej, utan ett flow som innebär att jag nästan spricker av energi och inspiration och jag har fullkomligt studsat runt inne i lägenheten ända sedan jag kom hem från jobbet. Vad jag gjort? Druckit kaffe (kan ha varit en stark bidragande faktor till mitt studsande…), smitid planer över påsk, skissat på ett nytt byggprojekt, lyssnat på föreläsningar och antecknat som en tok för fotokursen samt redigerat bilder like a crazy person.

 

Ja,

 

låt oss säga att ligga en hel kväll på soffan inte riktigt är min grej.

 
 

Någon annan som varit i farten ikväll är nya tillskottet till familjen Elsas. Gina, en tokhärlig tjej att döma av det jag läst både på bloggen och i våra facebook-konversationer och jag ser fram emot att träffa henne på lördag och få ta del av både flärdighet och kanske en och annan analys om varför jag inte kan ligga på soffan en hel kväll. Jag menar, det är ju inte var dag man träffar en psykolog. Och framför allt inte en glamourös sådan.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *