Portalkonferens – part #2

 
 

portal 019

 

Så var det dags att berätta om del 2 av lördagen. Eller kanske del 1,5. För den andra delen är ju liksom kvällen och del 1,5 tiden mellan dag och kväll. Ja, ni fattar.

 

Efter mötet med alla underbara, lunch, goodiebagsöppning, livemusik, ostron, föreläsning och skumpa var det alltså dags för mellanlandning på hotellrummen och förberedelser inför kvällen. Och vilken tid för förberedelse sen! På hotellrummet möttes jag nämligen av rosenblad, skumpa, choklad och en lapp där det stod att jag var hemskt välkommen och att de hoppades jag skulle trivas. Om jag trivdes? Ja, det är väl knappast någon underdrift.

 
 

portal 024

 

portal 021

 

portal 020

 
 

Och den där tiden, ensam i ett hotellrum med musik strömmande ur mobilen och tid för dusch och insmörjning och parfym och hårspray. Ja, det är bland det bästa jag vet. När man liksom varit med om något fantastiskt och sedan bara ägnar en timme åt paus och förberedelser åt det där fantastiska som man vet ska fortsätta.

 
 

portal 023

 

portal 022

 

portal 025

 
 

Och jag bodde på underbara Elite Plaza, bara att stenkast från Johan P (ja, ni ser ju själva skylten till restaurangen genom mitt fönster). Och innan det bar iväg för kvällen åkte jag en våning ner till fantastiska, härliga Gina och vi åt chokladtryfflar, drack skumpa och blev tillsammanspepp på fortsättningen av kvällen.

 

Gina, alltså. Vilken otroligt härlig människa! Jag kände att det klickade direkt så fort hon virvlade in i mitt hotellrum och gastade herreguuud, ser jag inte ut som Patsy?! Och snurrade två varv framför mig innan hon damp ner i sängen. Om hon liknade Patsy Stone vet jag inte men jag vet att hon såg fantastisk ut med hollywood lockar och klackar och hon är en sådan varm, grubblande och hysterisk rolig person att det liksom inte går annat än att älska henne från första stund.

 
 

Top – Second female – Köpt HÄR
Halsband – BikBok
Ringar – Köpta på marknader

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Portalkonferens – part #2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg