Be one with yourself and all things will come to you.

 
 

armband 002

 

Idag är det ännu gråare ute än vad det var igår och dimman ligger tät samtidigt som det fullkomligt öser ner regn. Och det är dagar som dessa jag kliver ur sängen och direkt börjar fundera på vad som skulle kunna göra dagen roligare (Blondinbella skrev om detta för ett tag sedan och det stämmer verkligen bra). Det som ofta fungerar för mig är att ta med något riktigt gott att äta till lunchen på jobbet eller som i de flesta fall; att ta på mig något som jag annars kanske skulle sparat till festligare tillfällen.

 

armband 001

 

armband 003

 

Så,

 

det gjorde jag idag. Drog på mig läppstift i den finaste nyansen och bestämde mig för det tjusiga armbandet i borstat stål och som båda låg i de underbara goodiebagsen vi fick i lördags. Armbandet kommer från Kyssjohanna och har ett så himla fint budskap och kombinationen av läppstift och blingbling är precis vad jag behöver för att skapa solsken i en annars väldigt regnig dag.

 
 

Armband – Kyssjohanna (HÄR)
Läppstift (i färgen Rouge Vif) – Yves Rocher

 
 

signatur

 
 

15 kommentarer till “Be one with yourself and all things will come to you.

  1. Åh, det armbandet har jag tittat länge på. Får nog kanske ta o beställa den.
    Älskar hela deras sortiment från 82.
    Jag blev kär i din tröja. Var kommer den ifrån? Jag har en annan modell som är från
    kuyichi som jag använder ofta.

    1. Ja, så underbart vackra smycken! Tror det hade passat väldigt fint på dig 🙂
      Tröjan är en Valerie, kommer bättre bilder på den snart 🙂 Kram

  2. Såå rätt inställning!! Jag körde också rött läppstift idag, men tyvärr räckte det inte hela vägen ändå – lika trött trots allt 😉 Fy sjutton vilket väder vi har haft på Västkusten idag!!

    Ha en fin kväll!

    1. Ja usch vilket väder! Ha ha, men även om det inte når hela vägen så är det bättre o komma halvvägs än ingenstans 😉 Tack o detsamma!

  3. Snygg färg och en så klok idé att ta på något extra fint en sån här dag. Samma väder här i Göteborg idag. Regn och grått och mer regn och grått.

    1. Ja, tråkväder. Men som sagt, vädret går inte att påverka så det gäller att påverka det som påverkas kan 🙂 Kramar (och så hoppas vi ändå på lite solsken snart, tycker jag)

  4. Alltså ett sånt armband behöver jag, just nu. Eller tja kanske inte så att jag behöver armbandet men jag behöver de där orden som en mantra just nu.

    1. Ja, det är ett väldigt fint budskap 🙂 något som känns extra bra att bära (eller printa ut tusen gånger på ett vitt papper och sätta upp på väggen, ha ha). Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg