Födelsedagsfirande på bästa sätt.

 
 

25 002

 

25 003

 
 

Vilken härlig 25:års dag jag hade igår, alltså!

 

Efter lyxfrukost och ballongblåsande och paketöppnande var det alltså dags att sätta igång med dagens lilla roadtrip. När mamma frågade mig tidigare i veckan vad jag ville hitta på under födelsedagen var Två Fröknar det första ställe jag kom att tänka på. Klart man ska besöka ett av sina favoritställen på sin födelsedag, liksom. Så vi åkte längs med havet ut till den lilla butiken kombinerat café och ägnade sedan den kommande tiden åt att klämma och känna på fina saker, säga hej till Lillemor och Evalena som äger stället och åt att fika på världens godaste ananaspaj. En fika som vi dessutom blev bjudna på av bästa Emil som hade vägarna förbi och kramades grattis-på-födelsedagen och överraskade med att viska att fikat redan var betalt, minsann. Alltså, det är vänner som Emil jag är sådär extra glad över att ha i mitt liv. Vänner så fylla av omtanke och kärlek att det är liksom svårt att förstå att det ryms i en enda kropp.

 
 

25 004

 

25 005

 

25 009

 

25 006

 

25 007

 
 

Men, vi blev bjudna på fika och jag fick födelsedagsflagga vid bordet och så satt vi där och fick påtår på kaffet och diskuterade jobb, namnsdagar och utomlandsresor medan vi hade världens bästa utsikt i form av fina föremål och havet.

 

Sedan åkte vi färja över till Lysekil och strosade kullerstensgator och shoppade och beundrade de små gränderna och vitmålade husen medan havet var grått och vinden bitande kall. Men jag klarade mig undan snön i år, det gjorde jag. Trots att det heller inte var solsken och läge för saftkalas utomhus, men så länge det inte snöar så är det liksom bra väder, i april.

 
 

25 010

 

25 012

 

25 011

 

25 015

 

25 016

 

25 014

 

25 013

 
 

Och vi avrundade besöket i Lysekil med godaste lunchen, bästa servicen och finaste miljön ute på Norra Hamnen 5. Har ni vägarna förbi Lysekil i sommar måste ni gå hit. Deras solterass är to die for!

 

Födelsedagen avslutades sedan med att krama mamma hejdå och att gå ner på stan för drinkar och ännu mer trevligt sällskap. En födelsedag att minnas och ja, att vara 25 år är nog inte så tokigt, trots allt.

 
 

Blus – Lindex
Sjal, Ester Elenora – Isacouture.com
Halsband – Soul of Maïa

 
 

signatur

 
 

3 kommentarer till “Födelsedagsfirande på bästa sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg