Något utvalt.

 
 

voluspa 001

 
 

Ur goodiebagsen från förra lördagen fyndar jag fortfarande favoriter. Plockar upp saker varje dag och doftar, klämmer och känner och utstöter ett åh eller ah och fylls av kärlek över det materiella och över omtanken kring varorna.

 

Som detta doftljus från AgnesAmelia. Finaste Elin har själv valt ut ett Voluspa med doft av friska lindblad och vattenmossa till mig, för att det passade. Liksom. Och om det passade? Jag har aldrig doftat på något bättre! Det doftar ljuuuvligt bara jag gläntar på locket och påminner om näckrosdammar och morgondagg och det där tuggummit som jag och min syster alltid köpte när vi var små. Och i finaste förpackningen placerade jag ljuset på en hedersplats i lägenheten. På de slitna hyllorna i köket. Och där står det, på glänt och påminner om barndom och natur och om omtanken från en människa till en annan.

 
 

voluspa 002

 

voluspa 003

 

voluspa 004

 
 

Och idag är det tur att jag har doftljus och omtanke som fyller mig med lugn. För hela hyllsystemet i garderoben fick för sig att ramla ner tidigare idag. Sååaåja!! liksom. Så nu har jag betongdamm i hela garderoben och saker överallt och hyllor som ligger hullerombuller och blivit sneda utav raset. Ha ha, jag orkar inte.

 

Men,

 

en sak i taget. Och nu fokuserar jag på det som gör mig lugn och lycklig och glömmer hyllfanskapet för några minuter.

 
 

Doftljus – Agnesamelia (finns HÄR)

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Något utvalt.

  1. Men jösses vad fina hyllorna är som du släpade hem från vägkanten! Jag måste bara säga det igen. Så jäkla snyggt tillsammans med de konsolerna. Perfection! och Glad Påsk!/Helen

    1. Tack Helen! Vad glad jag blir att du gillar det (gör släpa-hem-i-skogen-biten lite mer lättsam, ha ha). Glad Påsk önskar jag dig också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg