Det där med långledigt, alltså.

 
 

varberg 028

 

varberg 029

 

varberg 030

 
 

Långledigt måste seriöst vara bästa uppfinningen sedan elektriciteten. Att få ha dagar då tiden bara flyter ihop och man glömmer av vilken veckodag det är. Att få ha dagar tillsammans med människor som gör hjärtat alldeles bubbligt av lycka och att få ha dagar med en temperatur på 20(!) grader i april. Ja, påsk och långledigt var exakt det jag behövde.

 

Igår efter att ha ätit alldeles för mycket på söndagsbrunchen spenderade vi de sista timmarna i Varberg med att ligga på en filt vid havet och bara sucka av njutning. Sedan bar det av hemåt och eftersom vi kände oss semesterrusiga och lyckliga bestämde vi oss för att förlänga den känslan och därför stannade Sarah och Joakim ytterligare en dag i Sverige. Så sent igår kväll hann vi med en grill ute vid havet och film hemma i lägenheten innan vi somnade som tre små barn nyss hemkomna från kollo.

 
 

varberg 031

 

varberg 032

 

varberg 034

 

varberg 033

 
 

Och idag har vi roadtrippat och besökt konstställen som inte varit öppna men som släppt in oss ändå eftersom vi ändå stod utanför och knackade på dörren. Och så har vi druckit kaffe i solskenet på Villa Sjötorp och enats om att denna påsken har varit den bästa på väldigt väldigt länge.

 
 

Och än är den inte slut.

 

Även fast Sarah och Joakim åkt hem till Norge och syrran och hennes kille är på hemmaplan även dom så har jag fortfarande påsk och ledigt och solsken. Så jag tänker utnyttja tiden på bästa sätt och hoppas att du också njuter av fenomenet långledigt.

 
 

signatur

 
 

6 kommentarer till “Det där med långledigt, alltså.

  1. Härliga bilder 🙂
    Tjejen till höger (din syster?) har jättefina loafers. Vet du var hon har köpt de. Tack 🙂

    1. Den är köpt på Glitter. Men köpte den dock för ca 2 år sedan så tvivlar på att just den modellen finns kvar i sortimentet.
      Kram 🙂

  2. Tack snälla för ditt svar. Ska kika om den finns kvar (tveksam) . Snygg var den i alla fall, hojta till om du vill sälja 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg