Fredag och en kväll att se fram emot.

 
 

outfit

 
 

Och så var det redan fredag eftermiddag. Och kortveckan på jobbet är avklarad och tisdag-onsdag-torsdag-fredag har denna vecka gått i rekordfart. Nästa vecka hoppas jag på en lite lugnare variant med lite lägre puls, tid för promenader i kvällssolen och projekt möbelbyggande till lägenheten.

 
 

Men,

 

innan nästa vecka väntar en helg. Och jag kickstartar helgen med att fara på galej tillsammans med några kollegor på jobbet. Först väntar en timmes squash-spelande och bara tanken på det gör mig svettig i handflatorna och får pulsen att slå lite lite snabbare. Anledningen? Ja, främst för att jag är en tävlingsmänniska och bara ordet tävling får mig att gå igång på alla cylindrar. Sedan har jag dessutom hört att det ska vara galet jobbigt att spela squash, så ja det är jag också lite nojjig för. Men om det ska bli kul? Jag kunde inte tänka mig en bättre helgstart. Och efteråt ska vi åka ut till en restaurang vid havet och äta 3-rätters och prata om saker som man kanske inte annars pratar om på kontoret och så ska vi dricka vin och klä oss i fina kläder och njuta av utsikten och det faktum att vi nästan är inne i maj månad.

 

Så ja, vi börjar såhär. Först med en rusande puls och sedan en puls som sakta, sakta går ner och bestämmer sig för helg.

 
 

Är det någon av er som spelat squash förresten?

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *