To show a little piece of heaven.

 
 

gullmar 001

 

gullmar 002

 

gullmar 008

 
 

Vilken FANTASTISK kväll jag hade igår.

 

Vi började ju som sagt med att spela squash. Och ja, det var jobbigt och ja, det var svårare än vad jag trott och JA jag kan hrmm ha förlorat. Men spelar man mot grabbar som får något svart i blicken så fort racket och boll kommer fram, ja då kanske det var bäst att det var jag som förlorade och ingen annan. Men förlust eller inte, att spela squash var galet roligt. Sådär roligt att en hel timma kändes som tre minuter och efteråt var jag som en 5-åring som inte ville lämna lekplatsen utan ville fortsätta spela och hävdade bestämt att jag minsann kunde duscha, fixa hår och smink samt sätta i linserna på max 5 minuter. Som tur var känner mina kollegor mig alltför väl och de där ”max 5-minuterna” tog väl sisådär 40. Ja, tidsoptimisten inom mig, alltså.

 

Och det var nog tur att vi kom iväg i tid. För vi hade en bit att köra till nästa destination och vi hann komma fram lagom för att se en solnedgång över laxrosa klippor och en utsikt så vacker att det tog andan ur oss allihop. Vart vi var? På Gullmarstrand. Och det kändes som att befinna sig i en bit av himlen. Jamen ni ser ju på bilderna, är det inte så vackert att man smäller av?! Vi blev totalt hänförda och satt bara och sa åh en lång stund och tänkte att här borde man minsann spendera minst tio kvällar i sommar. Då ljuset aldrig tycks ta slut och där utsikten består av hav, laxrosa klippor och vitmålade hus med röda tak.

 
 

gullmar 004

 

gullmar 006

 

gullmar 003

 

gullmar 005

 

gullmar 007

 

gullmar 010

 

gullmar 009

 

gullmar 012

 
 

Och om utsikten gjorde oss hänförda. Ja, låt oss bara säga att maten inte var direkt äcklig. HERREGUD så gott det var. Jag åt oxfilé till förrätt och kummel till varmrätt och avslutade med en dessert som var så god att jag nästan slickade tallriken. Ja, hade vi varit ensamma på stället hade jag gjort det, utan tvekan.

 

Och medan vi njöt av mat och utsikt och gott vin pratade vi om allt mellan himmel och jord. Sådant som man kanske inte tar upp under lunchrasten på kontoret men som gjorde att vi fick lära känna varandra bättre, komma varandra närmare. Och till slut satt vi med axlarna tätt ihop och drack havtornsmartinis och konstaterade att en fredagskväll tillsammans, med tävlingsnerver och en magisk restaurangupplevelse var det bästa sättet att spendera en fredagskväll.

 
 

gullmar 011

 

gullmar 013

 

gullmar 014

 

gullmar 015

 
 

Och nu? Nu har jag tennisarm efter squashen och darrar som ett asplöv när jag försöker föra glaset med juice till munnen. Och så har jag lyckats göra något med foten som gör hälen alldeles svullen och svår att gå på. Men. Är det sviter man får ta efter en fredagskväll som ovan, ja då gör jag det gärna tusen gånger om.

 
 

Häpp, nu ska jag packa väskan och sedan åka 20 mil hemåt till familj. Hoppas du har en underbar lördag!

 
 

Topp – Gammal från Vero Moda

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *