Valborg.

 
 

valborg 001

 

valborg 005

 

valborg 003

 
 

Glad Valborg fina ni ♥ Hoppas ni har en bra afton!
 
Själv har jag njutit Valborg på allra bästa sätt – med egentid på en solvarm balkong. På vägen hem stannade jag och köpte bakverk (kunde inte välja så köpte två stycken) och när jag kom hem slog jag på kaffebryggaren, drog av plasten på senaste inredningsmagasinet och placerade rumpan ute på fårskinnsfällen. Och här har jag nu spenderat närmare två timmar och tittat ut på en himmel som visar blåaste blått, hämtat påtår på kaffet, slickat socker från fingrarna och inspirerats av sådant som får mig att vilja möblera om halva lägenheten redan ikväll. Egentid alltså, det är fint det. Speciellt när den är vald och innehåller både socker och koffein.

 
 

valborg 006

 

valborg 008

 

valborg 009

 

valborg 004

 

valborg 007

 

valborg 002

 

valborg 010

 
 

Och hur härligt är det inte med en röd dag imorgon? En onsdag som känns som en fredag och möjlighet att vara uppe lite senare än vanligt och fylla morgondagen med sådant man tycker om istället för sådant man måste. Ja, jag säger då det – röda dagar borde det vara fler av.

 
 

Men häpp,

 

nu ska jag dra på dagens mest passande låt av Håkan Hellström och sedan svira om till träningskläder. Ha ha, är både koffein- och sockerrusig så känner jag mig bäst är det lika bra jag åker ner till gymmet på en gång. Sedan får det kanske bli en tur till havet för att spana in elden och fira in våren, på riktigt.

 
 

Ha nu en riktigt fin kväll så hörs vi mer imorgon.

 
 

Stol & Sidobord – IKEA
Bänk – Byggd själv
Kopp – Bruka Design

 
 

signatur

 
 

1 kommentar till “Valborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg