Att ha en värdig konkurrent.

 
 

LA bruket 001

 
 

Ni vet förmodligen vid det här laget att jag är en fullkomligt sucker för L:a Brukets tvål Mörk Vanilj. Vi har liksom knutit ett livslång band, jag och den där tvålen. Svurit varandra evig trohet och så vidare.

 

Men så fick jag den här godingen i födelsedagspresent av bästa Bobo och Emilie. Och den gör det liksom svårt att vara trogen. För den här doftar SPA på det där murriga, friska viset – en doft som för tankarna mot barrskog, dagg och rakvatten. Typ. Och i dagsläget har jag inget alls emot att dofta som en person som vandrat genom sjumilaskogen i morgondagg i sällskap av ett hav av lavendel och skäggiga män, inget alls emot det. Faktiskt.

 
 

Så,

 

Salvia/Rosmarin/Lavendel du är en värdig konkurrent till Mörk Vanilj och just nu är det bara du och jag. Du och jag.

 
 

signatur

 
 

4 kommentarer till “Att ha en värdig konkurrent.

  1. Jag gillar att du inte bara vill varandra med en skäggig man, utan flera. Gillar hur du tänker där 😉
    Trevlig Valborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg