Nobody ever drowned in his own sweat.

 
 

outfit 030a

 
 

Regnet hänger verkligen i luften idag. Och de mörka molnen tycks göra det gröna ännu grönare och kontrasten mellan gråskalan och färgskalan är nästan obegripligt vacker. Och jag ska nu snöra på mig joggingskorna och njuta av grönskan på allra bästa sätt genom att låta fötterna nudda mjuk mark medan jag drar in frisk luft i lungorna.

 

Ja,

 

löpning. Inte min bästa gren och inte heller det bästa jag vet. Men ibland är det precis vad som behövs en gråmulen tisdag för att liksom vakna till och för att göra vågskålen mellan stillasittande och rörelse lite mer rättvis.

 
 

outfit 030b

 

outfit 030c

 
 

Och efter löprundan? Ja då ska jag ge mig på det där med stillasittandet igen. Med tidningar och en kopp kaffe och vad som helst jag hittar i skafferiet som innehåller någon form av kolhydrater. Sedan ska jag också försöka få tummen ur och framkalla lite foton. Såg ni de svarta fotoalbumen på bilderna i inlägget nedan? Ja, de är mina resefotoalbum. Efter varje resa jag gör väljer jag ut sisådär 60-70 bilder som jag sedan omsorgsfullt klistrar in i album. Så himla härligt att ha framme tycker jag! Dels för att de visar på vem jag är – hur mycket jag älskar resandet, liksom, men också för att plocka fram en regnig tisdag och minnas tillbaka och leta inspiration inför nästa resa.

 

Men nu har jag alltså foton både från Kroatien och Tanzania som väntar på att bli framkallade och det är hög tid för att ta tag i det där, faktiskt.

 
 

T-shirt – Örjan Andersson (finns HÄR)
Jeans och Sneakers – H&M
Cardigan – Selected Femme (finns HÄR)
Stelt armband i borstat stål – KyssJohanna (HÄR)
Övriga armband – Fått i present

 
 

signatur

 
 

2 kommentarer till “Nobody ever drowned in his own sweat.

  1. Tack för att jag får hänga med på din superhärliga blogg :-)!!
    Jag älskar verkligen åxå att få framkalla å spara minnena så att de blir synliga å tillgängliga å tänkte därför bara tipsa om fotoböcker. Som man kan göra på samma sätt. Inte för att vara nån besswerwisser, utan för att jag själv önskat att någon hade tipsat mig tidigare. Då kan man nämligen göra flera åt gången och ex ge bort till sina reskamrater.
    Bara ett litet tips :-)! Fast det kanske är själva klistrandet å framkallandet som du tycker är roligast. Oavsett så lycka till med det 🙂

    1. Och TACK för att du kikar in här, så himla glad jag blir!
      Fotoböcker är himla smidigt, men för mig är klistrandet halva grejen så jag tror jag fortsätter med det ett tag till 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg