The storm is over now and I can see the sunshine.

 
 

singoalla 001

 

singoalla 002

 
 

Det är allt konstigt väder vi har nu i maj. Under cykelturen på väg hem från jobbet hängde regnet i luften, men när jag sedan var ute och joggade sprack det upp och blev helt plötsligt klarblå himmel, för att 30 minuter och en paketuthämtning senare återigen vara helt igenmulet. Men ja, en löprunda blev det och jag måste nog köpa nya skor (alternativt bli ordentligt bättre på uppvärmning och stretch) för fytusan vad ont jag får i skenbenen så fort jag tar ett löpsteg. Det är liksom varken konditionen eller lårmusklerna som sviker mig utan smärtan i tibialis anterior (ja, kunskaperna från anatomi-kursen sitter fortfarande i) och det retar mig att jag inte klarar springa längre än några hundra meter i taget innan jag måste stanna och massera lätt.

 

Hur som helst. Efter löpningen väntade som sagt mer egentid i form av kakor, kaffe, tidningar och mjuka plädar. Och om inte det hjälper mot smärtande skenben så vet jag inte vad.

 
 

singoalla 005

 

singoalla 004

 

singoalla 003

 
 

Och ja, sen blev jag rusig av både socker och koffein och spelade R. Kellys – Storm is over pinsamt många gånger och stod på balkongen och sjöng och dansade i sann gospelanda.

 

Ja,

 

grannarna lär ju undra ibland, alltså.

 
 

Men häpp. Nu ska jag slå mig ner i soffan och se ett avsnitt Breaking Bad innan jag somnar. Sista säsongen alltså, det måste ändå vara den bästa!

 
 

Porslin – Bruka Design

 
 

signatur

 
 

5 kommentarer till “The storm is over now and I can see the sunshine.

    1. Turligt nog är det inte så illa som benhinneinflammation, men ändå störande och något att vara på sin vakt mot 🙂
      Ja, konstigt att man är så dålig på att köpa nya träningsskor (nya träningskläder köper man ju titt som tätt!) Kram

  1. Här är det också aprilväder i maj. Men idag är det faktiskt strålande sol, men lite mer värme skulle inte skada. Hoppas du får en fin dag.Kram Annika

  2. Så skönt att springa mindre skönt att ha ont såklart! Jag insåg att mina löparskor är tre år gamla & de syns på dom… Sköna för promenad är dom iaf, tills kroppen tillåter löpning igen (barnafödandet blev en paus…) ha en fin dag! Och tack för trevlig läsning & vackra bilder!

    1. Perfekt att använda gamla löparskor till promenader (då man oftast inte behöver lika mycket stöd) 🙂 Njut av promenader nu och kanske ett par nya dojjor när kroppen tillåter löpning igen. Kram och tack för dina fina ord ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg