En tisdagskväll på gymmet.

 
 

träning

 

Grått linne med smala band HÄR  /  Coolaste träningsbyxorna HÄR  /  Tröja HÄR  /  Löparskor HÄR  /  Ljusblått linne HÄR

 
 

Nu sticker jag iväg till gymmet. Ska hoppa in som ersättare för Emilie som är i Miami och gottar sig och köra TRX med ett gäng härliga deltagare. Passet börjar inte förrän om en timme så tänkte jag skulle gå ut och promenera längs havet lite innan. Men det ser ut att bli regn/åska så tror jag stannar inne på gymmet och kör lite bland vikterna innan istället.

 

Är förresten grymt sugen på lite nya träningskläder och skor (måste köpa nya skor!) sedan vill jag köpa en kettlebell också för hemmaträning. Dels för att finslipa tekniken som instruktör men även för att det är ett himla smidigt träningsredskap att komplettera ett löppass med. Jo, en kettlebell och ett par skor. Så får det bli

 
 

Men först – egentid och instruktörstid på gymmet.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “En tisdagskväll på gymmet.

 1. Jag ÄLSKAR tightsen!!! Ja, mönstrade underdelar över lag gillas mest nuförtiden 🙂

  En kettlebell är verkligen grymt bra att ha hemma – det och TRX! Då har man ju sitt hemmagym liksom 🙂 Har en 16 kg hemma, som får agera gymredskap i trädgården så här års 🙂 Såg du att det fanns mycket träningsprylar på Gekås när du var där? Ett tips inför nästa resa 🙂

  Kram Nina

  1. Ja, roligt med lite färg och mönster istället för de klassiska svarta underdelarna 🙂
   Åh jag missade totalt träningsprylarna på GeKås, attans! Var så mycket folk så orkade inte riktigt gå igenom allt 😉
   Men det är perfekt med TRX och en kettlebell för hemmaträning/utomhusträning! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *