Stolt ambassadör av Aim’n Sportswear – världens bästa träningskläder!

Seamless svarta tights med spännande cut-out-details finner ni HÄR   //  Ärmlös topp med dekorativ knut i magen finner ni HÄR

 

Hörni, hörni, hörni! Jag är såååå himla stolt och glad över att äntligen få vara ambassadör för vad jag tycker är märket bakom världens bästa träningskläder – AIM’N SPORTSWEAR. Ni som följt mig här på bloggen vet att jag länge varit förälskad i deras träningskläder och första inlägget på bloggen kring Aim’n gjorde jag 20:e maj 2014 (LÄNK). Ja, men ni hör ju – i över 6 års tid har jag älskar deras produkter! Fun fact är att dessa leopardmönstrade tights köpte jag strax efter detta inlägg gjordes år 2014 och jag använder fortfarande (senast i helgen, faktiskt). Och alltså, kvalitén och passformen efter 6 år och hundratals användningar är fortfarande fenomenal! Det säger ganska mycket om produkterna och är en anledning till varför jag älskar dem så mycket.

 

Ribbade tights i 7/8-längd i färgen espresso finner ni HÄR  //  Ribbad träningstopp i färgen expresso finner ni HÄR

 

Som ni säkert vet gör jag endast samarbeten med märken som jag genuint älskar och jag har nog drömt om att få vara ambassadör för Aim’n ända sedan de startade och tänk – i år blev drömmen sann! Det känns så himla roligt, speciellt efter att ha burit träningskläder från Aim’n i över 6 års tid. Det finns så många positiva saker att säga om träningskläderna och kanske är ni fler som bär deras produkter och kan känna igen er i mycket av det jag kommer säga. Det jag älskar med plaggen är att de inte är genomskinliga (man kan alltså göra en knäböj utan att halva gymmet ser färgen på ens trosor). Både tights och toppar är gjorda i material som andas – inte så ”plastiga” som jag annars kan uppleva en del träningskläder som inte andas. Innan har jag haft flertalet av deras tights av kombinaten Polyester + Spandex och nu även dessa ni ser på bild som är en mix av Polyamide + Polyester + Elastan. Otroligt sköna materialmixar i båda sorterna!  Tightsen är också skapade med deras signatur-V baktill vilket gör att man verkligen får en smickrande figur bakifrån.

 

 

I tillägg till allt ovan är kollektionerna de släpper otroligt pricksäkra. Både material, färger och mönster känns alltid som det senaste och Aim’n är utan tvekan trendskaparna just nu inom träningsmodet. Så roligt att se hur de alltid är först med allt! Och just nu går det ju inte att sticka under stolen att de matchande seten är otroligt stort när de kommer till träningskläderna. Så med mina nya plagg känner jag mig också som en av de där coola 20-åriga kidsen på gymmet som går i matchande set (på bilderna ser ni ribbad beige topp – HÄR, ribbade beiga tights – HÄR, seamless svarta tights – HÄR, svart ärmlös topp – HÄR) och jag älskar det!!! Ett stort plus för dessa kreationer och alla deras seamless-produkter är att man slipper besvären med eventuell cameltoe – haha. Antar att jag inte är ensam om att ha det problemet med andra träningskläder? Men med dessa slipper man alltså gå och dra sig i skrevet var femte minut, HUR bra?! Perfekt skulle jag vilja säga.

 

 

Och då jag vet att ni är SÅ många som också älskar produkterna från Aim’n tycker jag det är extra roligt att kunna erbjuda er en rabattkod till er, som en liten present liksom så att även ni kan skämma bort er med riktigt grymma träningskläder. Koden ”storm20” ger er 20% rabatt på ett helt köp. Koden är giltig i 48h – alltså till och med onsdag 14/10 kl 23.59.

 

Så kika gärna in på hemsidan och passa på att klicka hem innan onsdag om det är något ni spanat in! (för er som är nyfikna på storlekar kan jag säga att de är true to size, men att i seamless och de ribbade produkterna kan man faktiskt gå ned en storlek i tightsen. På dessa plagg jag bär i detta inlägg har jag strl S på såväl överdelar som underdelar).

 

2 kommentarer till “Stolt ambassadör av Aim’n Sportswear – världens bästa träningskläder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg