Fredagskänsla och tatueringstankar.

 
 

tatuering 001

 
 

Idag har jag fredagsfeeling. På en onsdag liksom och det är bland det bästa med just röda dagar, att man får en anledning till att få två stycken fredagar på en vecka.

 

Och ute skiner solen och jag har en alldeles obokad kväll framför mig efter att dagens kontorsjobb är avslutat. Så jag planerar att fylla kvällen med långpromenad i kvällssol, jordgubbar med grädde på balkongen, högar med olästa tidningar och tatueringstankar. Jag har liksom aldrig funderat på en tatuering tidigare, just för att jag får sådan otrolig beslutsångest av sådana ting och tror aldrig jag ska kunna bestämma mig för något som är så permanent. För evigt liksom. Men nu, nu har jag snöat in mig på den grekiska symbolen för livets gång. Inpräntat på vänster handled. Och jag går därför med en målad faketatuering i bläck på armen bara för att vänja mig vid det. Och jag tycker faktiskt att det är fint, riktigt fint.

 
 

Har någon av er någon tatuering? Vad föreställer den i så fall och har ni någon gång ångrat ert beslut?

 
 

signatur

 
 

6 kommentarer till “Fredagskänsla och tatueringstankar.

  1. Åh, jag har själv en tatuering som jag gick och grubbla på länge, länge! Men tillslut så blev det av och jag satte en svala på handleden!
    Och jordgubbar tillsammans med sol och tidningshögar låter inte helt fel, hoppas att du får en skön kväll! Må gott!

  2. Onsdag men som fredag!! Härligt!
    Oj så fin! Gör det!!
    Jag har 3 st, alla har en betydelse och med andra ord något viktigt för mig. Sen första gjorde jag efter en lång fundering, men något av det viktigaste för mig. Min syster, ”systra mi” tatuerad på höger handled.
    Du kommer inte ångra dig!!
    Trevlig helg!

  3. Tatueringar är kul, men lite lätt beroendeframkallande. Min förta, i form av en katt(…) gjorde jag på benet på min 18 års dag. Sen har jag tyvärr en jag ångrar mer, en liten spontan grej som kändes kul när ja gjorde de, nämligen Elvis på ryggen… (Jag är glad jag slipper se den) dom jag gillar mest & som jag bär med stolthet är evighets åttan som jag & min barndomsvän gjorde för snart tio år sen, och mina döttrars namn runt handlanden.
    Men en så enkel och stilfull & liten tatuering tror jag absolut inte du kommer ångra, de är ju inte Elvis över halva ryggen… 😉

  4. jag har en tatuering på insidan av höger underarm.den gjorde jag för en herrans massa år sen under en blöt utekväll, hemma i någon killes kök. ja, men du hör ju! hade jag gjort den idag? Nej, men den är ett minne av ett förgånget liv. vilket också är fint i sig.

  5. Jag har två, ett M på vänstra handleden som står för mitt namn den täcker jag lätt med en klocka om jag någonsin skulle tröttna, vilket jag inte gjort efter 7 år iaf 🙂 Sen har jag en klyschig vid byxkanten ”amor vincit omnia”. Den borde jag kanske tänkt över en extra gång, men, jag tror ändå att kärleken övervinner allt 🙂 Jag har aldrig ångrat mina tatueringar utan det är ju en del av mig och vart jag var under den tiden osv.. det påminner mig om fina tider! Den du ska göra är ju jättesöt och enkel, tror du kommer bli glad av att se den varje dag för den har en fin betydelse!

  6. Jag har en samisk ren som täcker hela nedre framsidan på vänster arm. Jag har velat tatuera mig sen jag var 16 men kände att hjärtat säger till när motivet känns rätt!
    Min moster som är konstnär har ritat Renen och den symboliserar mitt samiska/finska ursprung samt som en kärlekssförklaring till min moster som står mig allra närmast ^^
    Planerar redan flera till, man blir som sagt lätt beroende efter sin första 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg