Vackraste klänningen för inga pengar alls.

 
 

loppisklänning 001

 
 

Kom på att jag glömt visa er vad jag fyndade under förra helgens Megaloppis i Majorna. Hade som sagt kunnat köpa med mig halva stan hem och behövt ett mindre godståg för att frakta hem allt. Men jag fick liksom vara något realistisk och inse att jag varken hade möjlighet att fixa ett godståg eller möjligheten till att sedan förvara allt i min lilla etta.

 

Så,

 

jag begränsade mina inköp. Men en sak som fick följa med mig hem var denna klänning. Jag älskar mönstret och färgerna och jag köpte den bara för något guldmynt av en tjej med slitna jeansshorts och vänliga ögon. Och så bytte klänningen ägare. Från en person som kände att klänningen inte hade någon plats i hennes liv längre till en tjej som kände kärlek vid första ögonkastet.

 
 

loppisklänning 005

 

loppisklänning 002

 

loppisklänning 004

 
 

Det där med att återvinna och återanvända alltså. Det är fina grejer det.

 
 

Klänning – Loppisfynd
Skor – Köpta i Kroatien
Solbrillor – Le Specs från Modesto.se

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Vackraste klänningen för inga pengar alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *