Att kunna vinna något fantastiskt.

 
 

beachhouse 007

 
 

Kommer ni ihåg det HÄR inlägget? Om lakan så mjuka att de verkade vara guds gåva till mänskligheten. Jojo, det är så sant som det är sagt.

 

Och hörrni, nu kan ni också bli med Beach House-lakan och få sova som prinsar eller prinsessor hela sommaren! Beach House vill nämligen lotta ut ett bäddset till någon utav er fina läsare och det är mycket enkelt att vara med och tävla. Så här gör du:

 
 

1. Gilla Beach House på facebook (HÄR) eller instagram (@beachhousecompany)

 
2. Gå in HÄR och välj vilket bäddset du helst hade velat vinna och skriv namnet på färgen i kommentarsfältet nedan

 
 

KLART!

 

Vinnaren vinner alltså 1 bäddset i valfri kulör från Beach House och får en hel sommar åt att bädda in sig i något som kan klassas som det mjukaste som finns. Hur fantastiskt? Galet fantastiskt skulle jag vilja säga.

 

Så var med och tävla nu, tävlingen avslutas nästa söndag (8:e juni).

 
 

signatur

 
 

68 kommentarer till “Att kunna vinna något fantastiskt.

  1. Åh vilken fantastisk tävling 🙂 hade lite lätt beslutsångest men tillslut föll valet på plain smoke. Följer på instagram.

  2. Åh, ljuvlig tävling! och skulle jag få turen att vinna så önskar jag att jag fick bädda rent med Beach House lakan i färgen Fold fog! Hur underbart? 🙂

  3. Åhhhh, vilken lyxig tävling! Jag längtar verkligen efter ett set från basis collection i färgen Plain smoke. Kanske borde man köpa en pyjamas till också?

  4. Plain smoke gillade jag! Kruxet är att vi har dubbeltäcke hemma, skulle alltså vilja vinna ett 220×220.. Vet inte om det var möjligt i denna tävling, men jag chansar 🙂

  5. Vilken underbar och mjuk tävling. Plain smoke färgen hade passat mer än perfekt i mitt vita sovrum. Gillar Beach House på både Facebook och Instagram. Ha det skönt i sommarvärmen Anna //Malin

  6. Jag hade blivit så himla glad om jag skulle vinna, det skulle vara som en present för allt slit efter första året på universitetet. Om det skulle inträffa hade jag gärna gått och lagt mig i en säng med band beach bäddsetet.

  7. Wow, vilken helt , helt galen underbar tävling du har på din fina blogg! Klart som korvspad att man vill vara med!

    Gilla Beach house på facebook- Check!
    Följa Beach House på Instagram- Check!
    Följa Annastormphoto på instagram-Check!

    OM jag skulle ha den otroliga turen att vinna så blev jag så inspirerad av ditt underbara inlägg om lakanen och Plain Smoke skulle bli så fin i vår säng med grå gavel!

    Ha en underbar kväll fina Anna! 🙂

  8. Åh!! Vilken tävling!
    Jag älskar Beach House – så otroligt mycket mjukare än alla ”kopior”.
    Hoppas, hoppas, hoppas massor att jag vinner och jag skulle isf sova galet gott i Fold fog.

    Kram Marie

  9. Jag skulle välja Band Beach spring/summer kollektion om jag vann och det hoppas hoppas hoppas jag att jag gör!!

  10. Om jag vann skulle jag välja färgen ”plain white” för att få den riktiga hotellkänslan!

    PS. Har gillat på fb

  11. Plain Coffee!

    Vilken dröm! Skulle antagligen inte ens låta maken krypa in under mitt täcke när det är klätt i detta ljuvliga. Nu håller vi tummarna för mig! 🙂

  12. Oj så svårt att välja, de är ju så ljuvliga, blir sömnig bara jag tänker på lakanen… Har dock inga själv så perfekt tävling.
    Jag skulle nog välja Band Beach (Fold Fog är också superfin)!

  13. Oj oj oj vad härligt! Om jag skulle vinna önskar jag mig Plain White
    Tack för en trevlig tävling!

  14. Åh vilken fin tävling. Gillar Beach House på FB sedan tidigare.
    Jag önskar mig ett bäddset i plain coffee och eftersom den 8:e juni är min födelsedag skulle denna vinst vara mycket uppskattad (och efterlängtad).

  15. Åh vilken tävling, klart jag vill tävla!
    Jag följer på IG och FB sen tidigare.
    Jag hade velat ha Fold Fog om jag vann. Det hade blivit en kanongåva till mig för jag tycker det är lite orättvist att det bara är Ompe (äldsta sonens favoritgosedjur Långben) och äldsta sonen som får sova på härliga Beach House. 🙂

  16. Åh Beach House har jag varit nyfiken på i flera år! Fold Fog skulle passa finfint i min säng 🙂 Gillar på Instagram!

  17. Följer ju redan sedan lång tid tillbaka 😉
    Men jag vill vinna samma som du har! Så galet snygg kulör ju! Alltså PLAIN SMOKE. Så tjusig så! Har en pyjamas i den färgen med, tänk så snyggt det skulle matcha 😉

  18. Gillar Beach House sedan länge på fb och drömmer om att äga ett set att bädda sängen med…så nu hoppas jag på vinst och om ”plötsligt händer det” faller på mig så skulle jag vilja vinna Fold Fog 🙂

  19. Åh jag håller på att göra om här hemma och ”Plain White” skulle ju kännas som att sova på hotell varje natt! Fantastiskt 😀 Jag gillar på facebook!

  20. Följer på Insta och nu också på FB.
    Jag skulle så himla superdupermycket vilja sova i Fold Fog!

  21. Åh dessa underbar lakan! Plain smoke skulle vara så fint, då hunden också älskar att sova i sängen!

  22. Åh vilken fantastisk tävling!!
    Alla lakan verkar ju vara hur underbara som helst! (Bara smålänningen i mig som sätter stop från att byta ut alla i huset) om jag har turen med mig så drömmer jag om vita (plain white) lakan.

  23. Vore härligt att vakna upp i PLAIN WHITE en ledig sommardag tillsammans med den man tycker om <3

  24. Hoppas, hoppas på tur ! Underbar tävling.
    Om jag har turen att vinna, så önskar jag mig färgen plain smoke.
    Kram Nina R

  25. Fantastiskt passande!!! Har spanat på dessa länge men inte unnat mig så nu hoppas jag att du unnar mig det istället 😉 Plain smoke skulle passa perfekt!! /Hälsningar Jessica

  26. Oj vilket tillfälle, de här har jag spanat på länge! Fold Fog skulle jag föredra, de skulle passa så bra till vårt nya sovrum. /Stort tack för bra blogg Katja

  27. Alltså. Jag svimmar nästan av tanken att få sova i dessa fina och sköna lakan! Ja, nu har jag ju inte testat själv men ni är många som säger att de är sköna 🙂

    1. Gillar på Instagram (Jessan10)
    2. Plain smoke skulle passa mig alldeles finfint!

  28. Plain white skulle vara mysigt att få gosa ner sig i tillsammans med vår lilla baby som kommer vilken dag som helst.

  29. Glöm inte mig, jag vill också vara med och testa min lycka! Följer på Instagram och gillar på Facebook gör jag redan sedan tidigare och jag önskar mig färgen Fold fog ifall jag vinner 🙂

    Kramar Jenny

  30. Gillar på fb och IG sedan länge.
    Skulle vara underbart att vinna. Tänk att komma hem från sjukhussängen och ligga i sin egen säng med nybäddat från Beach House!!! 🙂 Fold Fog är det jag skulle vilja ha OM jag är blir den lycklige.

  31. Vilken helt fantastisk tävling!
    Gillar på insta och skulle gärna krypa ner under ett plain smoke täcke!

  32. Åh vill ha, vill ha, vill ha. Vilken fantastisk tävling!!! Tack! Jag skulle så gärna vilja vinna ett set i färgen plain smoke och så hade köpt ett likadant till så både sambon och jag får sova gott. Hoppas, hoppas.

    tack och kram

  33. Hej! Det skulle vara underbart att krypa ner i ett bäddset Plain white. följer på Insta!
    Önskar alla ett trevligt nationaldagsfirande!

  34. Om jag vinner önskar jag färgen ”Fold fog”. Har gillat på FB och Instagram. Jag väntar med stor portion förhoppning (likaså gör min dotter).

  35. Har gillat på Facebook. Oh! Alla är såååå fina. Tänka att få ligga och sova i dessa underbara, skulle vara en dröm att få sova i. Om jag skulle vinna önskar jag Plain White.
    Har jag hört sägas

  36. Åhhhh, vore en dröm med ett härligt bäddset i Plain White! Följer på Intagram.
    Tack för en kul blogg, gillar din stil 🙂

  37. Fold fog! Så fint! Har en underbar 5-åring som, med tanke på hans tempo hela dagarna, verkligen skulle behöva få vila i mjuka och fjäderlätta lakan under natten. Bara för att vakna till en ny dag full med spring i benen! Vi håller tummarna, både Albin och jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg