Något nytt att se fram emot.

 
 

bröllopsmagasinet 001

 
 

Jag var ju i Düsseldorf i helgen. Åkte tidigt fredag morgon och landade sent i natt efter vad som kan ha varit den grymmaste helgen på länge. Vad jag gjorde där? Jobbade.

 

För någon vecka sedan firade jag nämligen en rolig underskrift, ett nytt jobb och ett jobb som får min mage att dansa jitterbugg och polka samtidigt och min hjärna att ifrågasätta händer detta på riktigt?

 

Jo,

 

det gör det. Och det här är en tjänst som får mig att nypa mig i armen varje dag samtidigt som det gör mig så himla stolt, över att jag någonstans har tagit mig dit jag alltid drömt.

 
 

Men ja, låt oss bara säga att det är lite mycket nu. Egentligen byter jag inte jobb förrän efter midsommar men redan nu har jag börjat jobba en del på det nya företaget. Samtidigt som jag har ett hästjobb framför mig innan jag slutar på mitt befintliga jobb – en hel hög med saker ska skickas till tryck och jag har en ny tjej att lära allt jag kan och samtidigt har jag jobbet på gymmet och en fotokurs på distans att avsluta. Så ja, det är lite mycket nu och stundtals kan jag vara lite snurrig. Som i morse. Efter någon ynka timmes sömn i natt var det alltså dags att gå upp igen för att åka till jobbet, men väl ute på parkeringen hittar jag inte min bil och får panik och tänker jaha, nu har någon stulit bilen (tills jag efter några katastroftankar kommer ihåg att jag körde upp bilen till det nya kontoret tidigt fredags morse). Ha ha, ni hör ju.

 

Det är lite mycket att ha koll på nu. Men solen skiner, det är redan juni månad och det finns obegränsat med kaffe att tillgå. Så det kommer bli bra det här också. Nej, inte bara bra – det kommer bli fantastiskt.

 
 

Nytt jobb alltså. Bästa pirret i magen på länge.

 
 

signatur

 
 

16 kommentarer till “Något nytt att se fram emot.

  1. Men wow så roligt. Stort GRATTIS. Blir det flytt till Tyskland också? I så fall blir det väldigt spännande att följa din blogg därifrån. kram, Helén

    1. Stort TACK 🙂
      Jobbet är i Uddevalla men kommer troligtvis innehålla en hel del resor, så det blir kanske ett besök till Tyskland igen. Gillar Tyskland så det vore trevlig med fler besök dit 🙂 Kramar

  2. Grattis! Så spännande med nytt jobb. Nu blev jag nyfiken på vad det är 🙂
    Jag har också pirr för vi har just köpt hus i Uddevalla och ska idag skriva kontrakt på försäljning av det vi har nu.

    1. Men ååh så kul! Grattis till husköpet och så trevligt med en ny (eller ska jag kanske säga nygammal) Uddevalla-bo 😀
      Härligt med lite extra pirr i magen sådär för oss båda 🙂

  3. Grattis!! Bröllopsmagasinet är väl ett magasin där man magasinerar misslyckade äktenskap. Eller är det för lyckade fester och så spar man alla deltagare som sedan kan hyras av andra? Kanske ”hyr en toastmaster, 7 av 10 äktenskap håller efter 14-dagar”, ”våra toastmaster håller ned antalet skålar för brudparet – blir billigare fest”, ”våra best men rymmer oftast med bruden – hyr en du också”. Hm, eller så är det något mer seriöst. Något som inte kan gå till ”botten med man och allt”. Lycka till!!!!!!! /Viktor som inser att Anna fortfarande är jordgubboman….inna….:-)

  4. Wow, sååå roligt och stort grattis till nya jobbet!
    Jo, ibland får man andas djupt och upprepa för sig själv ; en sak i taget, en sak i taget….

  5. Grattis!!!
    Va roligt & spännande!
    Lycka till med alla nya utmaningar!
    Själv är jag i jobb-sökar-tagen, nackdelen med att gå på vik… Kan aldrig riktigt släppa den biten.

  6. Grattis!!
    Gud så roligt, det där pirret alltså. Älskar.
    Grattis grattis än en gång, hoppas vi får hänga med på ett hörn 😉

  7. Men vad roligt, GRATTIS! Min mage dansade jitterbugg för lite mer än ett år sedan, det är kul att byta jobb men oj vad trött man är på kvällarna 🙂
    Hoppas du kommer dela med dig mer om ditt jobb, blir ju nyfiken vad det är för typ av jobb. Fotograf? 🙂 Kram

    1. Ja det är både kul och läskigt och utmanande på samma gång 🙂 Men det behövs allt lite jitterbugg i livet för att göra det spännande.
      Jobbet är som webredaktör och PR-ansvarig på tidningen, så delvis fotograferande ja 🙂 Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg