T.G.I.F

 
 

insta 005

 
 

Ibland går dagarna liksom i ultraspeed. Idag har varit en sådan dag så jag kör en snabbvariant på inlägg och slänger in några bilder från mitt instagramkonto. Det får liksom bli så dagar som dessa.

 

Och annars? Naprapaten gjorde underverk i morse med min bröstrygg och nacke och vi konstaterade att med de låsningar jag haft är det inte så konstigt att jag varit trött och känt av huvudvärk de senaste månaderna.

 

Så,

 

nu firar jag fredag och mindre stelhet med att bjuda över bästa kollegorna på rosé och tilltugg hemma hos mig.

Hoppas du får en riktigt härlig fredagskväll.

 
 

signatur

 
 

5 kommentarer till “T.G.I.F

  1. Här är en till med stel bröstrygg som det alltid ska tryckas och vridas på hos massör/naprapat. Fått massage vid bröstmusklerna någon gång? Ajajaj säger jag bara, helt sjuk smärta! Men skönt efteråt 🙂 Ha en fin helg! Kram

    1. Oooh ja, helt sjuuukt vad ont det gör att få massage där, haha!
      Jobbigt att bröstryggen alltid ska krångla du :/
      Kram ♥

  2. jag har haft hellweek på jobbet. jobbat långa dagar och somnat som en stock typ sekunden jag kom hem. nu är veckan över och till idag, för att fira att veckan är över, har jag bokat en ansiktsbehandling. man behöver sånt också. pyssla om sig! trevlig helg hjärtat! kram!

    1. Ansiktsbehandling liksom, hur underbart lät inte det?! Sådant gottigt är du vart alla gånger 🙂 Hoppas du också haft en riktigt fin helg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg