Wait for the build up and then let’s do it again.

 
 

kollegor 001

 
 

Gårdagen alltså. Kvällen som blev helt fantastisk och lika bra som jag hade förväntat mig. Jag menar en kombination av bästa kollegorna och rabarbermojito kan ju inte bli annat än fantastisk, right?

 

Jag älskar det där, att ha gäster över. Och kanske lite extra gäster som kommer för första gången. Gäster som nyfiket kollar runt i lägenheten och som jag stolt får förklara om alla renoveringar och projekt och byggen jag haft för mig senaste året. Gäster som dessutom hade med sig den största jordgubbsplanta jag sett. ”För att vi tyckte det fattades dig”. Jag smäller av vid sådana grejer. När människor i min närhet liksom listat ut vad jag har, vad jag inte har och vad jag kan tyckas behöva. DET är kärlek på det där smygande, värmande sättet som jag aldrig någonsin slutar förvånas över.

 
 

kollegor 002

 

kollegor 003

 
 

Och efter skålande i iskallt rosé och jordgubbsätande hade jag hela balkongen full av människor som har en särskild plats i mitt hjärta och denna lilla skara gör det lite vemodigt att byta arbetsplats. 4 dagar har jag kvar, 4 dagar med dem. Men det kommer ju alltid finnas tiden-efter-kontorstid och då vet jag vart jag har dem, bara ett telefonsamtal bort.

 

Och när bubblorna i rosén och mojiton hade värmt våra magar beställde vi pizza och kollade fotboll och pratade högt över både tv:ljud och musik och konstaterade att kvällar som dessa, ja de är dem som gör livet.

 
 

Och nu? Nu ska jag och mina två favoriter ut på miniroadtrip. Ha en fin dag så kikar jag in här lite senare!

 
 

signatur

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg