Att vara trött men lycklig.

 
 

klippor 001

 
 

Åh ja, alla som någon gång har jobbat första dagen på ett nytt jobb vet hur mycket det tar på krafterna. Jag antar att det är nervositeten, spänningen och förväntningarna som blandas med otroligt mycket nya intryck och en massa information som gör hjärnan och kroppen lika trötta som om man hade gjort tio högskoleprov och sprungit marathon samtidigt, typ.

 
 

Så,

 

ja. Ikväll på måndagsmiddagen hos mina favoriter ursäktade jag mig ganska tidigt under kvällen med orden ”jag måste hem och sova”. Haha. Men om jag haft en bra dag? Ja, jag har varit tvungen att nypa mig i armen minst 15 gånger och lett så brett att jag till och med har kramp i kinderna.

 
 

Det kommer bli bra det här, så bra. Men nu måste jag sova. Puss.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att vara trött men lycklig.

  1. Så roligt att det känns bra med nya jobbet. precis så det ska kännas, då vet man att man gjort rätt val. Njut av nyhetens behag och allt nytt det för med sig./kramkram, Helén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *