Feel good places – En tävling i samarbete med Starbucks.

 
 

 

 

 

 
 

Hej hörrni,

 

i samarbete med Starbucks vill jag nu presentera en grym tävling där du som har Instagram kan vinna en rese voucher (presentkort) värde 3.000 euro. Alltså, hur skönt vore det inte att kirra hem den vinsten och sedan göra den svenska vintern lite kortare med en resa till värmen? Superskönt skulle jag vilja säga och det är därför jag ger er möjligheten att delta.

 

Så,

 

hur gör man då? Det är mycket enkelt – du behöver bara följa två stycken steg.

 
 

1.  Under tävlingsperioden måste du ha en så kallad ”öppen profil” på Instagram för att Starbucks ska kunna hitta din bild.

 

2. Publicera sedan en bild (din egen) på Instagram där du har fotat din ”favorit-kaffe-plats” i stan. Det kan vara grannens altan, en avskild plats vid havet, promenadstigen på väg till jobbet eller kanske stadens mysigaste café. Lägg sedan upp bilden på Instagram och använd hashtag #StarbucksSweden. Se också till att Geotaggning är påslagen så att dina följare kan gå in via kartorna och se vart någonstans bilden är tagen.

 

KLART!

 
 

Tävlingen pågår sedan fram till den 24 augusti och vinnaren kommer sedan att kontaktas via dennes Instagramprofil den 1 september. Och förutom möjligheten att vinna det grymma presentkortet får du chansen att upptäcka massvis av härliga kaffe-platser runt om i Sverige via alla andras tävlingsbilder.

 
 

Mina bästa kaffeställen? I favoritmuggen på balkongen eller kaffe i termos som intas någonstans där havet finns i närheten. Imorgon kommer jag också skriva om ett kaffeställe som jag tror kommer vara sommarens nya favorit – håll utkik då!

 
 

PS. Den bilden du publicerar på ditt Instagramkonto måste inte innehålla någon produkt från Starbucks.

 

PS. 2. Om du är med och deltar från Norge, Danmark eller Finland ska följande hashtag användas:

#StarbucksDenmark

#StarbucksNorway

#StarbucksFinland

 
 
 

EXTRATÄVLING:

Det kommer även att pågå en tävling på Starbucks hemsida där du via en unik streckkod – som du finner på Starbucks produkter (länk) – kan vinna presentkort på resor värde 750 euro (en ny vinnare väljs varje vecka och vill du veta med om denna tävling så kika och registrera streckkoden HÄR). I denna tävling kan du även vara med genom att endast klicka på bilderna i detta inlägg. Klickar du på någon utav bilderna länkas du automatiskt vidare till Starbucks hemsida där du slumpvis kan väljas ut som vinnare.

 

Så antingen 1. Klicka på bilderna i detta inlägg och prova lyckan där eller 2. Registrera streckkoden av en Starbucksprodukt på länken ovan och håll tummarna.

 
 

signatur

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Feel good places – En tävling i samarbete med Starbucks.

 1. Jag har en fråga om tävlingen, måste det alltså vara en plats ”i stan”? Vilken stad är det som gäller isåfall? Det stod så här: ” Publicera sedan en bild (din egen) på Instagram där du har fotat din ”favorit-kaffe-plats” i stan.”

  Tacksam för svar!

  1. Hej Sophie 🙂
   Det måste inte vara en plats i stan utan det kan vara en plats på landet, vid stranden eller i skogen. Så länge det är en härlig plats att inta sitt kaffe på så är det bara att köra 🙂

 2. Hej! Tusen tack för att du sponsrade denna tävling. Hittade den via din blogg och lyckades vinna en resa! HURRA! Dock har jag inte hört något från Starbucks, och det var 5 veckor sen jag vann. Jag har mejlat och ringt (där jag blev lovad att någon skulle höra av sig – men ingen har gjort det).

  Har du kanske nån kontaktperson som du kan fråga ifall de har kontaktat vinnarna? Tack på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *