Att bege sig ut på vandring.

 
 

vandringssöndag 001

 
 

Det är söndag och en söndag där dagen startade med sovmorgon och långfrukost tillsammans med världens bästa mamma. Och medan vi åt granola och jordgubbar och sippade på kaffe funderade vi på vad vi kunde hitta på en söndag där himlen är grå och luften mild. Butiker besökte vi igår så det var vi inte sugna på, att åka ut till Smögen eller kustpärlorna lockar inte heller särskilt mycket en gråmulen dag och sockerbehovet fyllde vi på rejält igår med muffins och hallonpaj.

 
 

Så,

 

efter en stunds funderande kom vi på det ultimata. Att ge oss ut på vandring. Så efter att ha ägnat 20 minuter åt att googla på vandringsleder är ryggsäcken nu packad och träningsskorna står redo i hallen i väntan på timmar spenderade ute i frisk luft och grönskande natur.

 

Vandringssöndag, alltså. Bästa tänkbara.

 
 
signatur
 
 

1 kommentar till “Att bege sig ut på vandring.

  1. Låter härligt!
    Själv tar jag en mys- och slappedag i soffan efter en heldag med fotografering igår. Gå gärna in på min sida och titta på fotona som jag hade så kul med igår.
    Vandra lugnt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg