Utflyktslördag.

 
 

 

utflyktslördag 001

 

utflyktslördag 002

 
 

Idag var det ju dags för utflyktslördag! och jag hade pratat om Ljungskile hela veckan med mamma i telefon och nu när hon kom hit var det ingen tvekan om vart vi skulle åka. Så medan regnet duggade ner och himlen var grå tog vi bilen till Ljungskile. Besökte lite klädbutiker och provade en supertjusig klänning som tyvärr inte fick följa med (vilket jag ångrar nu) innan vi tog oss till Sprudla och Café Flora. Och där var det lika bra som jag kom ihåg det.

 

Medan regnet smattrade på rutorna lät jag mamma bli lika förälskad i ställena som jag och i vanlig ordning ville vi köpa med oss hälften hem men nöjde oss denna gången med några ljuslyktor och fina armband innan det var dags att vila benen och inta smaskigheter hos café Flora. Och inne på caféet fick jag frågor från två personer om inte jag var Anna S? Alltså jag blir alltid lika överraskad och rörd varje gång det händer. När människor som jag inte känner kommer fram och säger att de läser min blogg och att de också bestämt sig för utflyktslördag! efter jag tipsat om smultronställena i Ljungskile. Det är så häftigt det där, att jag verkligen når ut till människor och det gör mig lika varm i hjärtat varje gång någon vill ta sig fram och säga hej. Att jag har de bästa läsarna, ja det råder det inga som helst tvivel om ♥

 
 

utflyktslördag 008

 

utflyktslördag 004

 

utflyktslördag 003

 

utflyktslördag 005

 

utflyktslördag 006

 

utflyktslördag 007

 
 

När vi sedan smaskat hembakta smörgåsar och chokladmuffins och druckit tre koppar kaffe promenerade vi en stund i regnet innan vi gjorde som hela västkustens befolkning: åkte till köpcentret och flydde regnet i affärerna. Och när vi sedan avverkat Biltema, IKEA och Citygross var vi redo att åka tillbaka hem och kände oss nöjda med vad utflyktslördag! fört med sig.

 
 

Cardigan – Selected femme
NY! Klänning – Objekt (köpt hos favorittjejerna HÄR)
Sjal – Gammal Bianco
Sneakers – H&M
Väska – Accent
 
 
signatur

 
 

2 kommentarer till “Utflyktslördag.

  1. Hej Anna!
    Måste bara säga att det var himla trevligt och lyckat att få träffa dig där på cafe Flora idag!! Fortsätt gärna komma med fler trevliga utflykts tips här i krokarna 😉 Hälsningar Karin

    1. och det var SÅ kul att du kom fram, tack snälla 🙂
      Ska absolut hålla utkik över fler smultronställen i sommar och när jag hittar något kommer det definitivt upp på bloggen 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg