Middag.

 
 

perfectday 001

 

perfectday 002

 

perfectday 003

 
 

I lördags kväll åt jag och mamma oxrygg, kronärtskocka och drack Perfect Day rosé. Ikväll? Ja då åt jag minst lika gott hos Emilie som huserade måndagsmiddag.

 

Det har varit en fantastisk start på veckan, det här. En start med härlig konferens, solstrålar som värmde mellan regnskurarna, kvalitetstid med mina favoriter och en påminnelse om sommaren när jag vandrade hem i ljummen luft och såg barnen spela fotboll i trädgårdarna.

 
 

Imorgon går vi in i juli. Sommarmånaden med stort S och det är bland den härligaste tid jag vet.

 
 
signatur
 
 

2 kommentarer till “Middag.

    1. Åh där har jag varit. Supermysigt och det finns ju SÅ himla mycket saker 🙂
      Men tack snälla för tipset ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg