Att ha fått tillbaka solen.

 
 

morgonsol 001

 
 

I morse vaknade jag till sol. Visserligen utlovar SMHI redan regn till eftermiddagen, men sol alltså. Att få vakna till ljuset och äta söta jordgubbar ute på balkongen till frukost gör det så mycket enklare att ta sig ur sängen och de mjuka lakanen.

 
 

morgonsol 002

 
 

Jag går troligtvis på semester på fredag. Jag säger troligtvis därför att jag inte räknade med någon semester i år eftersom jag bytte arbetsplats 4 dagar innan min egentliga semester skulle infalla. Och som ny på ett nytt jobb gäller det att komma in i rutiner och uppgifter och jag vågade därför inte tro på lediga dagar utan var inställd på att jobba hela sommaren och det med glädje eftersom det nya jobbet inte är ett jobb som känns som ett jobb.

 

Men,

 

nu är det alltså sagt att jag ska få två veckor ledigt. Två veckor! Tänk så skönt, ändå. Och under dessa två veckor hoppas jag på solsken, hoppas på solsken och mer frukostar att äta utomhus till fågelkvitter och ljummen luft. Men innan dess har jag en vecka på kontoret och det? ja det är inte alls tokigt det heller.

 
 
signatur
 
 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha fått tillbaka solen.

 1. Men Du, så ljuvliga blommor på bilden. Det vilda är oftast det vackra. klart du ska ha semester trots nytt jobb. Heja heja. /kram, Helén

  1. Ja, det finns ju så mycket vackert som växer vilt såhär års att ett besök till blomsterhandlaren känns onödigt på något sätt.
   Tack fina du 🙂 Kramar

 2. Bästa känslan att vakna till – hoppas på en sådan morgon på min lediga dag imorrn 🙂

  På fredag går jag också på semester, så jag tycker vi bestämmer att det blir sol resten av sommaren nu 🙂

  Kram Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *